تحلیل های کیوساکی و دیدگاه بازار

با سلام
در مورد نقد یکی از دوستان باید بگم ، جناب کیوساکی تحلیلگر برجسته ای هستند و در تحلیل ها دوپهلو هم صحبت میکنند ، بله درسته ایشون بعضی مواقع بخاطر منافع خودش و سواستفاده از جیب عوام و با همدستی نهنگها و صراف ها ، نظرات دوپهلو هم داشتند.

ولی ما ایرانی ها صداقت و شرافت را سرلوحه کار قرار داده و همیشه حس انسان دوستی و کمک به همنوعان را بر سواستفاده از جیب مردم ترجیح داده ایم.

در مورد اصلاح بازار ، باید بگم نزدیک ۸ ماه در یک روند نزولی بودیم و قرار نیست همیشه بازار نزولی باشه
وقتی روند بازار عوض میشه ، نهنگ ها از این فرصت استفاده کرده و از غفلت عموم استفاده و خریدهای بزرگ خود را در اون منطقه تکمیل و الآنم شاهد همین موضوع هستیم که در ناحیه ۸۰ به ۹۰ فقط همین نهنگ ها و بزرگان خرید میکنند و بقیه از ترس اصلاح ، نظاره گر هستند.

من قبلاً هم اشاره کردم صعود بازار طوری شکل خواهد گرفت که خیلی ها دست به دعا خواهند شد که بازار کی اصلاح خواهد کرد.

ببینید ۱۰۰ هزار دلار یک نقطه ای هستش که بار روانی زیادی داره و گذر از اون ، شدت رشد و صعود را بیشتر خواهد کرد

دوستان یک موردی را بهتون بگم ، مثال بازار خودرو را میزنم وقتی در حالت کما و رکود قرار گرفته کسی توجه نمیکنه و اصلا نزدیکش نمی‌شوند ولی با یک حرکت و صعود قیمتی همه معامله گران و مردم به بنگاه ها جهت عقب نماندن از خرید صف می کشند.

بازم میگم ورود به بیت کوین اصلا درست نیست و هیچ سودی نخواهد داشت شما تنها گزینه ورود به آلت کوین ها و میم کوین ها را دارید…

سلام
آقای بختیاری من هیچ ارزی ندارم میخواهم خرید بزنم ممنون میشم راهنماییم کنید چه ارزی بخرم

سلام جناب بختیاری ، ممنون میشم راجب نقد کردن ارزها، طوری که به مشکل نخوریم هم توضیح بدین🌷

سلام.چرا چند روزه میم کوین ها منفی ان؟دلیلش چیه

من روی 94هزارتا نصف یک بیت رو امشب با دوج، فلوکی،آربتیوم عوض کردم ، کار ریسکی بود ولی امشب خیلی جذاب دیدم این قیمتها و مقایسه اونها با بیت رو