شانس و سرمایه گذاری در ارز دیجیتال

سلام، بچه ها.
میشه منو راهنمایی کنید.
من کاردانو دارم، هنوز تبدیل نکردم، یعنی نتونستم. باید چکار کنم

سلام یعنی چی تبدیل نکردم مگه باید چیکار کنیم

فکر کنم باید بره بر بستر bep20
ولی من انجام ندادم، نمیدونم باید چکار کنم

فکر کنم باید بره بر بستر bep20
ولی من انجام ندادم نمیدونم باید چکار کنم.
یعنی کل پول رفت؟ :pensive_face:

تا ساعت ۹:۳۰ صبح ۲۹ آبان توی تراست ولت می‌تونستین به راحتی سواپ کنین ولی از اون ساعت به بعد کراس چین شبکه bep2 به bep20 غیر فعال شده و طبق اعلام رسمی بایننس روز ۱۳ آذر قراره یه dApp رو فعال کنه که با استفاده از اون بتونین ارز های موجود بر بستر bep2 خودتون رو بازیابی کنین و به شبکه bsc بفرستین آموزش کاملش رو تو کانا ل تل گرامم کامل و رایگان گذاشتم mhdi_khakbaz_tokenrecovery

تا ساعت ۹:۳۰ صبح ۲۹ آبان توی تراست ولت می‌تونستین به راحتی سواپ کنین ولی از اون ساعت به بعد کراس چین شبکه bep2 به bep20 غیر فعال شده و طبق اعلام رسمی بایننس روز ۱۳ آذر قراره یه dApp رو فعال کنه که با استفاده از اون بتونین ارز های موجود بر بستر bep2 خودتون رو بازیابی کنین و به شبکه bsc بفرستین آموزش کاملش رو تو تل گرامم کامل و رایگان گذاشتم mhdi_khakbaz_tokenrecovery

تا ساعت ۹:۳۰ صبح ۲۹ آبان توی تراست ولت می‌تونستین به راحتی سواپ کنین ولی از اون ساعت به بعد کراس چین شبکه bep2 به bep20 غیر فعال شده و طبق اعلام رسمی بایننس روز ۱۳ آذر قراره یه dApp رو فعال کنه که با استفاده از اون بتونین ارز های موجود بر بستر bep2 خودتون رو بازیابی کنین و به شبکه bsc بفرستین آموزش کاملش رو تو تل گرامم کامل و رایگان گذاشتم mhdi_khakbaz_tokenrecovery

سلام.
منم تعداد حدود ۲۰۰ تا کاردانو bep2 داشتم نتونستم تبدیل کنم
حتی bnb bep2 هم خریدم برای کارمزد تبدیل کاردانو ها، ولی به تراست ولت منتقل نشد و تبدیل نتوستم انجام بدم.

باید تبدیل میکردی

خوب الان باید چکار کنم؟ یعنی هر چی پول داشتم دیگه تموم شده؟ دیگه کاری نمیشه کرد؟

باید benbرویه مقدار بخری بعدش بر بستر bep20انتقال بدی

کلی اطلاعیه دادن که دیروز آخرین روز بستر bep2هست اش و قراره بسته بشه و سریع به bep20 تبدیل کنین
شرمنده این و میگیم فقط خریدنشو بلدین دیگه پیگیر بقیه اتفاقات حول ارز دیجیتال نیستین

چرت و پرتا چیه تبدیل نکردم لازم نیست همونا خوبه