روی ۲/۸ تعداد ۱۶ میلیون از x خریدم و انداختم یه گوشه تا ببینم چی می شه اما دعا می کنم برای اونا که بالای ۱۰ تومان خریدن و مخصوصا اونا که به حرف این هوش مصنوعی بی عقل بالای ۲۰ تومان وحتی ۳۰ تومان خریدن
الهی خودت یه نگاه کن نذار این مردم که با خون دل پول جمع کردن و وارد این بازار شدن ضرر کنند
الهی آمین
انسان شریف
انشالله خودتون هم پرسود پرسود باشید بزودی و مطمئنا با نیتی که دارید همیشه موفق میشید:clap:![]()
متاسفانه من خیلی تو ضرر هستم و از بچه ها درخواست کمک کردم که رمزارز دائو میکر میره بالا یا بیشتر میریزه ،و یه نفر اومده نوشته دروغ میگی و ایشالا کل دارایت صفر بشه
هرچی فکر کردم دیدم دلیلی نداره درخواست کمک الکی بکنم ویا اینکه بگم ضرر کردم اخه چ نفعی داره ،،اخه ایا سیگنال خریدو فروش دادم ،گول کسی زدم ..اتفاقا اگه بلد بودم خرید کنم که انقدر ضرر نمیکردم ،،
اینارو نوشتم که بگم انسان شریفی مثل شما زیاده و از دعای قشنگتون خوشم اومد موفق باشید
ممنونم از قلب مهربونتون و منم براتون دعا می کنم که انشالله زودتر ضررتون جبران شه می دونم اینجا هر کسی می یاد و خرید کرده از سر شکم سیری نبوده بلکه خواسته اوضاعش بهتره شه فقط خواهش دارم که از این به بعد دقت کتید چون برای ماها ضررهای حتی در مبلغ کم هم زیاده و سخت می شه جبران کرد اینو از من که حدود ۵ ساله تو این بازارم و پایین و بالا زیاد دیدم به عنوان یه یادگاری داشته باشید
ممنونم از قلب مهربونتون و منم براتون دعا می کنم که انشالله زودتر ضررتون جبران شه می دونم اینجا هر کسی می یاد و خرید کرده از سر شکم سیری نبوده بلکه خواسته اوضاعش بهتره شه فقط خواهش دارم که از این به بعد دقت کتید چون برای ماها ضررهای حتی در مبلغ کم هم زیاده و سخت می شه جبران کرد اینو از من که حدود ۵ ساله تو این بازارم و پایین و بالا زیاد دیدم به عنوان یه یادگاری داشته باشید
پرسود باشی الهی
ممنونم از قلب مهربونتون و منم براتون دعا می کنم که انشالله زودتر ضررتون جبران شه می دونم اینجا هر کسی می یاد و خرید کرده از سر شکم سیری نبوده بلکه خواسته اوضاعش بهتره شه فقط خواهش دارم که از این به بعد دقت کتید چون برای ماها ضررهای حتی در مبلغ کم هم زیاده و سخت می شه جبران کرد اینو از من که حدود ۵ ساله تو این بازارم و پایین و بالا زیاد دیدم به عنوان یه یادگاری داشته باشید.