سلام چجوری میتونم ارز کاردانو رو bep2رو سواپ کنم
گفتن مهلت مجدد داده صرافی بایننس حقیقت داره؟؟؟؟؟.
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
سلام چجوری میتونم ارز کاردانو رو bep2رو سواپ کنم
گفتن مهلت مجدد داده صرافی بایننس حقیقت داره؟؟؟؟؟.
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
اقا جان فریب نخوریدگول وعده وعید تلگرام و اینستا و غیره را نخورید،هیچ کس دلش برای تو نسوخته مطمعن باش
میشه بیشتر توضیح بدین، خیلی دارن تبلیغ میکنن، کلا جریانش چیه؟
سلام و درود دوست عزیزی که میگی وعده وعید بنده طبق اطلاعیه رسمی بایننس جهت بازیابی توکن ها اومدم تمامی آموزش های رو که داده بصورت ساده و با زبان فارسی تو کانال تل گرامی که ساختم گذاشتم که مردم رو از نگرانی در بیارم و کارشون انجام بشه شمام اگه شک داری و خودت رو متخصص میدونی میتونی به کانال mhdi_khakbaz_tokenrecovery سر بزنی و ببینی کجای حرف و گفته من اشکال داره و میتونه اشکال داشته باشه بعد مردم رو گمراه کنی ، خواهش میکنم اگه تخصص ندارید لطفاً حداقل نظر غیر کارشناسی ندید🙏🏻بزارید مردم آگاه بشن نسبت به این موضوع مهم
سلام و درود طبق اطلاعیه رسمی خود بایننس قرار بر این شده که تو تاریخ ۱۳ آذر ماه بایننس یه dApp رو برای بازیابی توکن هایی که بر بستر bep2 موندن رو فعال کنه که در کانال آموزش ساده و فارسیشو گذاشتم که تا زمانی که فعال شد بتونین به راحتی خودتون انجام بدین کامل ل تل گرام mhdi_khakbaz_tokenrecovery
الان دیگه کراس چین bep2 به bep20 غیرفعال شده و نمیتونین سواپ کنین ولی طبق اطلاعیه اخیر بایننس قرار شده که در ۱۳ آذر بایننس dApp بازیابی توکن هایی که بر بستر bep2 موندن رو فعال کنه و اون موقع میتونین دارایی هاتون رو بازیابی کنین
تو تراست ولت الان نمیشه تبدیل کرد؟
خوب بایننس که احراز هویت میخاد چکار کنیم
داخل تراست ولت هم می تونیم ۱۳ آذر سواپ کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟