فریب‌کاری در بازار ارز

چرا خیلی ها خودشان را به نفعمی می زنند
این ارز زمانی پایین بود ما هم پله ای از ۲۰۰ خرید زدیم تا ۹۰۰ و هزار سود خوبیم داد چون تا بالای ۱۲۰۰ رفت ولی یک از خدا بی خبری اوند گفت نفروشید تازه شروع کاره می رسه به یک دلار
افراد از خدا بی خبر دیگری هم اومدن گفتند ممنون شما سرورید خیلی می دونید لایک و کامنت و ما بی نوا هم گفتیم حتما دانش ما کمه این که این همه طرفدار داره حتما یک چیزی می دونه ۶۰۰ گذاشتیم یک میلیار نفروختیم الان شد ۳۰۰ یعنی نصف پول
انصاف داشته باشید من و خیلی ها رو بدبخت کرد هی گفت ابان ابان الان اذریم سابقه پیام هاش هست
چطور اینقدر بی انصاف شدید که باز دارید با تمجید بی دلیل به خاطر افزایش چند درصدی که همه غرز ها تقریبا داشتند باز مردم رو فریب می دید

باید میفروختی که طمع زیاد باعث نابودی سرمایه میشه

طمع چیه برادر
گول خوردیم
گول تعاریفی که الانم دارند از همون شخص می کنند خوردیم
هیچ توجیهی برای ندانم کاریش نیست
حداقل بعدش می امد یه عذر خواهی می کرد که اقا اشنباه شد یه روند بود که جور در نیامد اما همچنان داره یکه تازی می کنه نوچه هاشم همراش
اگر اشتباه می کنم که هیچ ولی اگر اشنباه از اون باشه خدا ازش نگذره

مسئول خرید و فروش تو این بازار همیشه خود شخص
هر کس هر چقدرم بلد و پر نفوذ هر چی میگه احتمال
اگه کسی م گفته نفروش باز خودت نکردی
حالا ایشالا قیمت برمیگرده و کسی ضرر نمیبینه

من نمیخام از کسی دفاع کنم ولی چطور اگه اشتباه از تو باشه هیچ؟؟؟پس تهمتی ک زدی چی میشه؟!

به یاری خدا به یک دلار میرسه پس حرف آقای بختیاری صحیح هست شما باید برای خودت درصد سود بزاری رسید بفروشی بره حتی بالاتر بره

بله یادم تو قله زمانی که گیم استاپ بالای ۲۰۰۰ هزار تومن قیمت داشت بختیاری گفت نفروشید میشه ۱ دلار و… و یه ملت بیچاره کرد خیلی ها اوون موقع بر علیه بختیاری بودن تا اینکه از ترسش چند ماه غیبش زد ! چه ملت فراموش کاری داریم حالا این آقا شده واسه ما تحلیل گر عمه منم تو بازار مثبت می دونه اکثر ارز ها صعودی میشن !

داداش همین از خدا بیخبرا سال 98 توی بورس هم همین بلا رو سره مردم آوردن با تبلیغات تلگرامی و فضای مجازی پوله مردمو بالا کشیدن .مملکته بی قانون نتیجش همینه هیچ مرجعی پیگیری نکرد پررو شدن الان اومدن تو کریپتو همون کارا رو تکرار میکنن. خودت باید تحلیل کنی با سوده معقول خارج شی .چون کریپتو بی درو پیکره هیچ تضمینی نداره.نمونش رمز ارز kp3r از 2000دلار اومده رو 20 دلار