پیش‌بینی موفق بیت کوین

خب پیش بینی تارگت ۹۸۰۰۰رو از بیت داشتم و خوشبختانه اتفاق افتاد .اصلاح کوتاه په په انجام شد و اگ حمایت رو از دست نده میره برای سقف جدید طی روزهای آینده
پرسودباشید دوستان.

دوست عزیز تارگت هایی ک من دادم تو پروفایلم موجود‌.
ببین چه سقف هایی گفتم و چه خروج و اصلاحاتی ک دادم چک کن
دقیقا اتفاق افتاد!!
درضمن کسی به شما پیشنهاد خرید و فروش نداده و کیف پول شما به من کانکت نیست ‌ ک من خرید و فروش سرمایه شما رو انجام داده باشم که حالا ضررها سود شما گردن بنده باشه.
زمانی هم که بازار خنثی اس توقع داری بیام تارگت و وعده پوچ بدم ؟؟؟
وقتی بازار خنثی و حرکتی نداره من هیچ تارگت نمیدم و به مدیریت سرمایه خودم و نوسان گیری سرمایه خودم میپردازم
موفق باشید :waving_hand::waving_hand:

خيلي ممنونم از نظرات وتحليل هاي دقيقتون:folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:

خيلي ممنون از تحليل ها ونظرات درستتون:folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2::folded_hands:t2:

ممنون از لطفتون،فقط دوست عزیز کی بفروشیم رو چند؟

په په هنوز سود اصلی خودش رو نداده.
اگه به سرمایه ات نیازی نداری .فروشنده نباش و تو اصلاحاتی ک میده مجددا اضافه کن . اصلا نگران این اصلاحات موقت نباش‌.آلت سیزن خیلی نزدیک و سود های بالا و خیره کننده از اردیبهشت ماه حدودا اتفاق می افته .فعلا رالی بیت کوین .بعد از بیت سیزن منتظر آلت سیزن و جهش ها باش.
بنظرمن که فروشنده بودن تو این برهه زمانی اشتباه مگر علم ترید رو اصولی بدونید و تو زمان سقف و کف ازش نوسان بگیری و چند درصدی به سرمایه اضافه کنی
یه توصیه دوستانه دیگ هیج زمان کل سرمایه رو تو یه ارز تخلیه نکن.همیشه سبد ارزی با توجه به لول و حجم مارکت هر توکنی تقسیم کن و ذخیره داشته باش.

شما بفرما کدوم آلت رو برات بررسی کنم خدمتت اعلام کنم
پیش بینی حدودی بیت بالای صد هزار دلار ،اتریوم حدود ۱۰ هزار دلار و سولانا ۳۰۰ دلاری …این تارگت ها به زودی تاچ میشه!!!
ارز خاصی مد نظرت بگو …

دوج و کاردانو رو بگو فقط رو هوا نباشه

امکان تحلیل ارزdodo۲۲۰..۳برای شما وجود دارد

من به dodo امیدی ندارم بعد مدت ۴ سال هنوز نتونسته سقف قبلی خودش رو تاچ کنه.تیم قوی و پشتیبانی خوبی هم نمیبینم ازش.بنظر من پای این شت ها موندن وقت تلف کردن‌.سرمایه تو از رشد بازار عقب می ندازه‌.دوج و شیبا ایمپایر چشم انداز بهتری دارن

داداش Grokeلطفا تحلیل کن با سپاس

نظرت رو دوج بگو تو صفحه دوج🙏🏻

با اکانت دیگ ام اونجا درمورد دوج و سولانا گفتم.
دوج از قیمت الانش ۵۰ تا ۷۰ درصد سود میده شروع حرکت اصلی دوج هم به نظر من با شروع کابینه ترامپ
اما اگ سود آلت سیزن میخای موردهای دیگ ک حمایت ایلان ماسک پشتش هست رو حتما تو سبد ارزی داشته باشه
مثل گروک یا امپایر.