1 سوال ممنون میشم کسایی که میتونن کمک کنن پاسخ بدن
بنده 600 م دارم میخوام بیت بردارم این کار رو انجام بدم یا برم خودرو بردارم برای سرمایه گذاری آشنایی با ارز دیجیتال و کارهای مربوط هم دارم ولی آینده بیت میخواستم کسایی که میدونن یکم شفاف تر کنن که آیا سراغ بیت برم یا نه؟
بیت صد در صد بهتر از ماشینه،ولی الان موقع خرید نیست،تایم هفتگی بیت یه اصلاح درست حسابی لازم داره،بعد اصلاح خرید کنید صد در صد سود میکنید،سود خیلی خوبی هم میده،ولی الان موقع فروش پله ای بیت هست نه خرید
سرمایه ات تقسیم کن به سه قسمت ارز دیجیتال طلا و دلار
ارزدیجیتال اگه دید بلند مدت ۵ سال داری همین الان بخر اگر کوتاه مدت صبر کن تو اصلاح ها بخر اما دلار و طلا الان وقت خرید
سلام دوست عزیز خوردرو چیزیه که توی ایران فقط روش میشه سرمایه گذاری کرد ولی بیت یه ارز جهانی هستش ودر یکسال گذشته از ۱۰۰میلیون الان شده ۶۵۰دیگه خودت فکر کنم راحت بتونی تصمیم بگیری
بله شما سراغ بیت برید بهتر است تا اینکه برید دنبال خودرو چون خودرو هم فعلا هی درحال ریزش است ولی بیت عالی هست و میتونه ۳۰۰۰۰رو تاچ کنه در چند ماه دیگه تا اسفند احتمال زیاد ولی بازار خودرو فعلا تا انتخابات ایران ریزشی است.
سلام دوست عزیزم به نظر من با روی کار امدن بایدن قیمت خودرو در حال بازگشت به روز های اول و صرف نمیکنه بخوای بری سراغ خودرو ولی اینده بیت کوین روشن و شفافه و معلومه که بالا میره ولی یه نکته ای رو میخوام بگم با اینکه خودم خرید و فروش بیت میکنم ولی میخوام یه چیزی بگم و ان هم از اونجایی که هیچ کس روی این هیچ نظارتی نداره خوبه چون نشون میده امنیتش بالاس،ولی من خودم یه شکی دارم و اینکه چطور میشه به یک چیزی ویا یک ارزی که روی هواست و شفاف نیست که چه پشتوانه ای داره اعتماد کرد اما تا زمانی که هست ازش سود میبریم ولی واقعا این یک سوال مهمه که ما چرا روی هوا داریم سرمایه گذاری میکنیم و از همه مهم تر اینکه طبیعتا اون کسی که این بیت رو اختراع کرده خودش هم میدونه چجوری توش وارد شه و تمام دارایی هایی که در اون وجود داره رو بالا بکشه،منظورم اقای ساتوشی ناکاموتو هستش که میگن بعد از اختراع این بیت کوین ناپدید شده ولی اگه یه روزی که همه اومدن بیت خریدن و به بیت اعتماد کردن بیاد همه چیزو بالا بکشه چه کسی پاسخ میده.شاید هم هدفش از اختراع این همین باشه.
من نمیخوام بترسونمت ولی تا زمانی که همه بیان بیت بخرن و اون بهترین ارز دنیا بشه یه چند سالی طول میکشه پس شما میتونی طی یکسال یا دوسال تا ۱۰۰۰ درصد از بیت سود کنی و حالشو ببری ولی اگر حس کردید که بیت داره بهترین ارز دنیا میشه پولتونو بکشی بیرون و ریسک نکنید.
نتیجه:در کل فعلا تا اون موقع پولتو بیار و سرمایه گذاری کن و سود کن تا چندسال،
ولی حواسمون به اون روز هم باشه،،،،،،،،محض احتیاط اینارو گفتم و نظر شخصیم بود چون خودم هم روی بیت دارم ترید میکنم ولی حواستون در کل جمع باشه