درخواست تلگرام

درود بر شما دوستان.از جناب بختیاری خواهش میکنم یک گروه تلگرامی راه اندازی کنند.اینجا پیام ها به موقع ثبت نمیشه.در زمان های حساس که موقع خروج زدن هستش که دیگه اصلا نمیزارند پیام ها ثبت بشه.جناب بختیاری ما اگه با عقل خودمون بود خیلی پایین تر ها از بیت کوین پیاده شده بودیم.تا اینجا هم که اومدیم و نگه داشتیم فقط با تحلیل های شما بوده و همیشه سپاسگذار شما بودیم و هستیم.بیت کوین هرچقدر که بالاتر میره و مخصوصا به صد هزار دلار نزدیک میشه در کنار خوشحالیمون یه ترسی هم داریم که نکنه این آخرین حرکتش باشه.شخصا هر ارزی رو که شما معرفی کردین سبک و سنگین خرید زدم.
من فقط برای تحلیل ها و پیام های شما اینجا میام وگرنه بلانسبت بعضی از دوستان اینجا پر از بچه هایی هستش که کلا صد دلار هم ارز ندارند و سم پاشی میکنند و دل ما رو خالی میکنند.
مثله شما ذات درستی ندارند.حسود هستن.
برای همین از شما خواهش میکنم خواهش میکنم خواهش میکنم التماستون میکنم یه گروه تلگرامی بزنید،توقع هم نداریم زیاد براش وقت بزارین.همینکه نظر و تحلیل هایی رو که میخواین اینجا بزارید رو در تلگرام بزارید برامون کافیه.
این تنها حرف من نیست.خیلی از دیگر دوستان ارادتمند شما هم این درخواست رو از شما دارند.
لطفا اگه پیام منو دیدین جوابی بدین که مطمئن بشم این پیام رو خوندیم:folded_hands::heart:
با آرزوی بهترین ها برای شما برادر همنوع دوست عزیزم.
:folded_hands::heart::rose:

موافقم خیلی ازآقای بختیاری شنیدم میشه اکانتشون رواعلام بفرمایید

موافقم
ازآقای بختیاری زیادشنیدم درصورت امکان اکانتشون ارسال کنیدچون‌من نمیشناسم

آقای بختیاری کی هست؟

درود دوست عزیز بنده گروه تلگرامی دارم تازه استارت زدم پیام بده لینکشو بفرستم اونجا جوین بشو

اتفاقا کاملا مخالفم…به نظرم بجای گروه تلگرام همینجا مطالعه کنید که هم تخصصی هست هم در کنار تحلیل ها و نظرات مابقی دوستان هست و هم قیمت ها رو لحظه ای میبینیم و کلا همه مطالب و اطلاعات کنار هم هستن…ارتباط تلگرام به نظرم بیشتر باعث اصطکاک و مزاحمت میشه…من به نظرم به جای اینکار یاد بگیریم احترام ایشون رو نگه داریم بهتره…متاسفانه توی خیلی از نظرات میبینم که کسایی که ضرر کردن دنبال مقصر میگردن که بهترین و در دسترس ترین شخص جناب بختیاری هست…هرکس تحلیل‌های ایشون رو قبول ندارن لزومی ندارد طبق تحلیلاشون عمل کنه…هرکسم قبول داره فکر کنم بالای صدبار ایشون نوشتن من نظر و تحلیلمو میگم …هیچ کس رو اجبار به خرید یا فروش یا هولد یا تریدد نکردم…من سابقه تحلیلها و نظرات ایشون رو به دقت مطالعه کردم…این حجم از درستی نظر و تحلیل و کمک بدون چشم داشت به دیگران قابل تقدیره…بیخود سعی نکنید بگید که داره به فلان ارز کمک می‌کنه به خاطر خودش…آخه خنده داره که فکر کنید تحلیل یک شخص توی یک سایت از میلیونها سایت تحلیل ارز دیجیتال می‌تونه یک ارز رو پامپ یا دامپ کنه…قبل از نظر فکر کنید…

خیلی ها تلگرام ندارند بذار هرچی میخواند بگند خوشبختانه اقای بختیاری کاری به حرف کسی نداره تحلیلش رو می ذاره