اگر 15میلیون پول داشته باشی
و فقط معاملات سه درصدی انجام بدی
بعد از 150 معامله موفق بالاتر ازیک میلیارد پول داری
واین قدرت سود مرکبه
واین اصل تازمانی برقراره که توی ضرر نفروشی
و عجله نکنی وهرگز به پولت نگاه نکنی
و قوانین معاملات رو بهم نزنی
منظور از سه درصدی یعنی سه درصد سود کردیم بفروشم؟
چی میگی داداش 150 تا 3 درصد میشه 450 درصد با 15 میلیون میشه 82 میلیونو 500 هزار چجوری حساب میکنی میشه میلیاردی؟
این که الان گفتی یعنه چههههههههههه؟
داره میگه سود مرکب
معامله دوم دیگه پانزده میلیون خرید نمیزنی،پانزده و چهارصد پنجاه میزنی،و همینطور میره بالا…
منظورش اینه اول
۱۵ میلیون سودشا بگیر
بعدش ۱۵ میلیون ۴۵۰ سه درصد سود بگیری
بعدش مثلا ۱۶ میلیون سودشا بگیری
همینطور سه درصد سه درصد بیشتر کنیم
سود مرکب یعنی هر بار که سه درصد سود کردی اون سه درصد هم اضافه می شه به پولی که داشتی
سلام
دوستان عزیزم
در ریاضیات مبحث توان .
مثلا ۳ به توان ۴ ،،، این نیست که ۳ضرب در ۴ میشه ۱۲
نه 3x3x3x3 =میشه ۸۱
پس اگر در سود اول پولتون ۳ برابر شد ،،، و در سود دوم ، سه برابر سود کردید ،،،،
بنابراین در دو معامله پولتون ۹ برابر شده.
پر سود باشید عزیزانم
این حرف رو اسکرین شات میکنم . تا یادم بمونه
وقتی ۳ درصد سود کردی فروختی ۱۵ میلیون میشه بعلاوه ۳ درصد یا ۱۵ میلیون و ۴۵۰ هزار تومن . و برای ۳ در صد بعدی شما ۱۵میلیون و ۴۵۰ هزار تومان داری همین توری ۱۵۰ بار تکرار کنی از میلیاردر هم رد میشی . میدونید درک و سوادش برا افراد با ضریب هوشی بالاست.
کسانی که چنین کاری بلد هستن نمیان اینجا ب مردم پز بدن سرشون تو کار خودشون هست
ببین فک کن 10میلیون پول داری خب بعد یه معامله سه درصدی انجام میدی توی بازار پولت میشه ده میلیون وسیصد
خب بعد معامله بعدیت باده میلیون وسیصد شروع میشه سه درصد روش سود کنی پولت میشه ده وشیصد تا…
هر چه تعداد معاملاتت بیشتر باشه پول بیشتری نصیبت میشه
من چند وقته دارم روی این مسئله کار میکنم وفهمیدم اکثر اوقات میشه روزانه در بدترین حالت یک معامله باسود سه درصد انجام داد،حتی اگر آدم صبوری هم باشی باروزانه دو درصد هم میتونی ازیک مبلغ کم به میلیارد برسی
شما اپلیکیشن سود مرکب رو از دیوار نصب کن خودت حساب کن ببین من چی میگم منم خیلی آزمون وخطا داشتم اما به نظرم بهترین راهه واسه یه سود منطقی از بازار همینه البته اگر به شدت صبور باشی وهیجان زده نشی وواقعا به پوزیشنی کع باز میکنی ایمان داشته باشی
بله وبعد واردمعاملات سه درصد بعدی بشه حتما سه درصد نباید باشه میتونه کمتر یابیشتر باشه ولی ازنظر من معاملات سه درصد وکمتر ازاون میتونه خیلی منطقی باشه
هر بار که سود می کنید به پولتون اضافه می شه بعد از سود اول پانزده میلیون و چهارصد و پنجاه تومن می شه حالا اینبار با این مقدار ترید می کنید و …
چرا پول زیاد بریزیم توی بازار وحرص بخوریم
باپول کم میشه به خدا
الان وضعیت بازار خوبه میشه روزی ده درصد هم سود گرفت ولی من همچنان معتقد به روزی سه درصد هستم
البته توی یه روز میشه چندتا سه درصد داشت
فقط باید همش پای چارت باشی
اگه بخای روزانه چندبار سود کنی احتمال ضررت زیاد میشه
قانع باشی و صبور میشه
ببین فک کن 10میلیون پول داری خب بعد یه معامله سه درصدی انجام میدی توی بازار پولت میشه ده میلیون وسیصد
خب بعد معامله بعدیت باده میلیون وسیصد شروع میشه سه درصد روش سود کنی پولت میشه ده وشیصد تا…
هر چه تعداد معاملاتت بیشتر باشه پول بیشتری نصیبت میشه
من چند وقته دارم روی این مسئله کار میکنم وفهمیدم اکثر اوقات میشه روزانه در بدترین حالت یک معامله باسود سه درصد انجام داد،حتی اگر آدم صبوری هم باشی باروزانه دو درصد هم میتونی ازیک مبلغ کم به میلیارد برسی
شما اپلیکیشن سود مرکب رو از دیوار نصب کن خودت حساب کن ببین من چی میگم منم خیلی آزمون وخطا داشتم اما به نظرم بهترین راهه واسه یه سود منطقی از بازار همینه البته اگر به شدت صبور باشی وهیجان زده نشی وواقعا به پوزیشنی کع باز میکنی ایمان داشته باشی
بله درست فرمودید توجه نکردم فکر کردم 15 میلیون خالی رو میگید اینجوری اگه به سودها دست نزنید بله حساب کردم با 15 میلیون تومان یک میلیاردو 226 میلیون میشه
بله درست فرمودید توجه نکردم فکر کردم 15 میلیون خالی رو میگید اینجوری اگه به سودها دست نزنید بله حساب کردم با 15 میلیون تومان یک میلیاردو 226 میلیون میشه توجه نکردم