تحلیل فانتوم

بر اساس تحلیل تکنیکال فانتوم و پیش بینی وب‌سایت کوین پدیا (coinpedia)، این ارز دیجیتال در سال 2024 می‌تواند نهایتاً تا 1.92 دلار صعود کند. انتظار می‌رود قیمت رمزارز FTM در سال 2025 بین 1.65 تا 2.75 دلار نوسان کند. هدف قیمت فانتوم برای سال 2026 3.31 دلار اعلام شده و احتمالاً تا سال 2027 شاهد عبور این ارز دیجیتال از 4 دلار خواهیم بود.
تحلیلگران کوین پدیا پیش بینی می‌کنند که قیمت ارز دیجیتال فانتوم در سال 2028 به 4.62 دلار برسد و در سال 2029 از 5 دلار عبور کند. احتمالاً در سال 2030 نیز شاهد نوسان قیمت فانتوم بین 4.85 تا 6.25 دلار خواهیم بود.

خیلی اوضاع مغزیت خرابه

چی میگی برادر چند سال پیش ۳ دلار ۳۰ًسنت رو زده
بعد این همه مدت و بروز رسانی. تو نقل و قول میکنی که سال ۲۰۳۰ به این عدد میرسه
چیزی نمیشه بهت گفت

تواین بازار هیچ چیزی معلوم نیست فانتوم از 3 دللر رسید به 17 سنت تو همین امسال رسید به 1/24 والان هم درحال رشده و چند روز دیگه هم اگر دامیننس بیت بیاد پائین اینهم رشد خوبی خواهد کرد وخیلی بیشتر از ان ارقامی که گفتی همین امسال خواهد دید اگر اتفاق خاصی نیوفتد

کمتر ش ر و ر بگو

قرار نیست اینجا از روی احساسات و اون چیزی که دوست داریم بشه نظر بدیدم ، مطلبی هم که من گذاشتم از یه منبع معتبره و وحی منزل هم نیست و چون سه سال پیش به یه عددی رسیده باید الان هم حتما به اون عدد برسه،برید ارزی مثل slp رو چک کنید روی ۳۰ سنت رو هم دید اما الان…!

عزیزم شما قرار نیست فانتوم رو با ارزهای دیگه مقایسه بکنی فانتوم خودش بلاکچینه نسخه به روز شده فانتوم بیشترین و بالاترین سرعت تراکنش هارو داره حتی بالاتر سولانا اون صحبتی که شما دارین میکنین اشتباهه برادر من مگه میشه فانتومی که بارها یک دلارو زده تو بدترین شرایط بازار بعد تو بولران امسال و رونمایش. از سونیک نهایت عدد ۱ دلارو۹۰ سنت رو بزنه..یعنی فانتوم باید ۶ سال دیگه فعالیت بکنه تا سقف خودشو بزنه حداقل اخه من من هیچی نمیگم ببین همین دوستانی که ایتجا هستن همگی صحبتهای شمارو دیس لایک کردن یعنی که لطفا دیگه نظری ندین شما مرسی بای
یکم یاد بگیر خودت تحلیل و تجزیه بکن انقدر نمیخواد بری تو سایت های دیگه دنبال چهارتا جمله چرت که بیایی اینجا روضه بخونی اینایی که اینجا هستن خودشون خیلی خفنن تو این کار