با سلام ( ریپل میریزه ولی !!! )
۱- بیت در ۲۵۰۰۰ الی ۲۶۰۰۰ هزار اصلاح قیمت میده به دلیل تکنیکال و ریپل افت قیمت پیدا میکنه
۲- سال نو میلادی بیشتر چینی ها و خارجی ها و ماینر ها بیت هاشونو میفروشن و با افت قیمت بیت ریپل باز افت میکه
۳- صرافی بیت استمپ (Bitstamp) طی اطلاعیهای اعلام کرده است که از ۸ ژانویه ۲۰۲۱ (۱۹ دی) سپردهگذاری و معاملات جفت ارزهای ریپل را برای کاربران آمریکایی متوقف خواهد کرد. این اقدام در نتیجه طرح شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از ریپل انجام میگیرد. ریپل باز افت میکنه
و در آخر من در تاریخ ۱۹ دی کل سرمایه دلاریم که ۸/۰۰۰ دلار به ریپل تبدیل میکنم شاید اگه قیمت تا ۰.۱۰ دلار بیاد بتونم ۸۰/۰۰۰ ریپل بخرم و یقین دارم اونجا کف تاریخی قیمت ریپل و تاریخ ۲۰ ژانویه کا ترامپ از کاخ سفید میره ریپل مثل یک بمب منفجر میشه
دوستانی که دارند نفروشند حراج نکنند فروش برای وقتی هست که حد ضزز ۲ الی ۵ درصدی فعال کرده باشین نه الان که بیشتر از ۵۰٪ در ضررین پس به قیمت فکر نکنید فکر کنید هولدر هستید بزارید برای چند ماه دیگه که یک سود توپول میده .
البته ناگفته نباشد که من اینقد به ریپل باور دارم که ۱۰۰٪ سرمایه به ریپل تبدیل میکنم .