اتهام ضرر در دوج و پاسخ

کاربر محمد که بنده را متهم به ضرر کردنت در دوج می‌کنی

خوب بگو کجا خریدی و چقدر ضرر کردی

اگه شما در قیمت سقف که ۴۳ سنت بود خریده باشی الان ۳۹ سنت هست
آخه چطوری ضرر کردی که به گردن بنده می اندازی

وقتی گفتم دوج بخرید ۱۰ سنت بود الان ۴۰ سنت هستش و شما اگه اون موقع ۱۰۰ میلیون دوج میخریدی الان ۴۰۰ میلیون سرمایه داشتی

عزیز من ۱۰۰ درصد ، شما با اهرم وارد شدی که به هیچ عنوان بنده مقصر نیستم و حتی همون صرافی که پولت را بالا کشیده مقصر نیست
چون صرافی قبلاً بهت هشدار داده که احتمال سوخت شدن کل سرمایه ات‌ هستش

عزیز من شما اگه این دفعه لکویید نمیشدی قطعا دفعه بعد شکست میخوردی

پس لطفاً گناه و تقصیر خودت را به پای دیگران ننویس و اینو همینجا اعلام میکنم بنده تاکنون در این بازار ، حتی برای یکبار هم نشده صفحه معاملات اهرمی را باز کنم برای اینکه حرام و قماری بیش نیست.
و حضور بنده در اینجا فقط برای جماعت هولدر و معاملات اسپات هستش.

این بنده خدا خوب چند بار گفته تحلیلاش بلند مدت هست ودر نوسان گیری وترید واهرم تحلیل نمیزاره …تحلیل بلند مدت هم یعنی هروفت به ۸۵ رسید تحلیل بعدی رو مزارن یا الان که به ۸۹ رسیده تحلیل بعدی میگه خوب دوستان به ۸۹ رسیدیم حالا منتظر ۹۲ میمونیم هروقت رسید تحلیل بعدی ان شاله شما یک مورد در خصوص اصلاح ورنج زدن یت ریزش از آقای بختیاری ارائه بدید یا حداقل تحلیل ۴۸ ساعته در مورد یک ارز من از این صفحه برای همیشه خواهم رفت ..‌قول شرافت میدم برم …اینقد شما اصرارش میکنید آخر همین تحلیل بلند مدت برای هولدرهای مبتدی هم نمیزاره ها …از من گفتن بود ..چون مبتدی ها نمیدونن تا کریسمس بازار صعودی هست ..

سلام

بنده عاشق توکن شیبا هستم

و تا تایید ETF شیبا توسط گری اسکیل منتظر میمونم

لطفا در مورد ارزها کدوم رو بخریم .دوج نات.شیبا.سولونا یا فولکی

سلام وقت بخیر. لطفا پای یه ارز کم یا بی کامنت یه کامنتی با این مضمون یا تو این مایه ها بذار:
((صرفا جهت ارجاع دوستان به سوابق کامنت اینجانب))
تا دیگه زیر بیت کوین دنبال کامنتای شما نگردیم و پیدا هم نکنیم
صاف بریم زیر اون ارز و رو اسم شما بزنیم و تمام کامنتای یکی روز اخیر رو بخونیم.
تو کامنتای دیگه که زیر بیت کوین و…میذاری هم تا چند روز یا یه ماه بنویس جهت ارجاع به سوابق کامنت هام میتونید به کامنتم زیر ارز فلان که هیچ اطلاعی ازش ندارم و فقط چون کامنتاش خلوت بود زیرش کامنت گذاشتم رجوع کنید.
زیر اون کامنت هم دوستان چیزی ننویسن پیدا کردنش راحت تر باشه.

اینجا میایم کامنتای شما رو بخونیم خیلی وقتا پیدا نمیکنیم.