خبر استعفای مدیر sec محرک خوبی بود البته دو از انتظار بود بازار به دنبال کناره گیری در لحظه بود ولی بازم خوبه که تاریخ مشخص کرد و اعلام کرد که کنار میره.
محرک بعدی میتونه هفته اینده باشه که مدیر جدید انتخاب بشه باید دید چه کسی اعلام میشه به عنوان جانشین.
پامپ اصلی و ازادی کامل xrp بسته شدن پرونده هست که داره یواش یواش پله گذاری میشه براش.
خاتمه پرونده و بسته شدنش از قیمت مهمتره چون xrp مثل بیت کاملا قانونی و کالا میشه.
صندوق etf استفاده بانک ها و شرکت ها یعنی اعتبار یعنی اعتماد بازار به xrp .
تازه با شروع سال جدید میلادی اغاز به کار بانک های ژاپن با xrp.
ایشالا هرچی بشه به خیر و شادی بشه❤
سلام خوبی بابک، فکر کنم گنسلر بیشرف میخواد اول فرم c رو برای دادگاه ارسال کنه بعد استعفا بده که همچنان ریپل رو توی دادگاه نگه داره اگه این کار رو انجام بده حتی رییس جدید هم نمیتونه پرونده رو برگردونه باید روال دادگاهیش انجام بشه و شاید ریپل از بولران عقب بیفته، خیلی ناراحتم چون خودم 20 هزارتا ریپل دارم و به احتمال 90 درصد این چیزی که گفتم درست از آب در بیاد
سلام سالار خسته نیاشی من خودم ریپل دارم جون بچم فروشنده هم نبودم فعلا هم نیستم ولی دیدم چقدر برای اینکه مردم ریپل هاشو نفروشن چقدر تلاش کردی ولی بعضی ها نمک نشناش بهت هم توهین کردند ولی حرفهای شما باعث شد خیلی ها ریپل هاشون مفت از دست ندن وباعث وبانی خیر بودی برای مردم انشالا هر جا که هستی صحت و سلامت باشی. و آرزوی خوبی وخوشی سلامتی برای خود و خانواده ات را از خداوند خواستارم
سلام سالار خسته نباشی من خودم ریپل دارم جون بچم فروشنده هم نبودم فعلا هم نیستم ولی دیدم چقدر برای اینکه مردم ریپل هاشو نفروشن چقدر تلاش کردی ولی بعضی ها ناقدر دان بهت هم توهین کردند ولی حرفهای شما باعث شد خیلی ها ریپل هاشونو مفت از دست ندن وباعث خیر بودی برای مردم انشالا هر جا که هستی صحت و سلامت باشی. و آرزوی خوبی وخوشی سلامتی برای خود و خانواده ات را از خداوند خواستارم