تاثیر روی کار آمدن ترامپ بر ریپل

سلام دوستان یه چیزایی میدونم باید بهتون بگم چون امشب تمام ارزهایی که داشتم با سود فروختم حتی اتریم و با اینکه کلی استارلینک داشتم همه رو استارلینک خریدم میخوام ایلان ماسک ایران باشم چون ایلان ماسک با دوج کوین سه ریالی جزء پنج ثروتمند دنیا شد و همه ارزو دارن مثل اون ثروتمند بشن راستی میدونید استارلینک در آینده گوشی میده به نام خودش میدونید چرا اینقدر ماهواره فرستاده چون میخواد آینده رو متحول کنه راستی دیش استارلینک توی ایران ۱۵ میلیونه ولی اینترنت رایگانه یعنی با دیش استارلینک شما همه نقطه جهان اینترنت داری یعنی آنتن دهی عالی پس یه مقدار توی پرتفو داشته باشید هدیه من به هم ارزیهای خوبم ولی من تا ۵هزار درصد با استارلینک هستم شمارو نمیدونم

خجالت بکش ، کدوم ادم عاقلی همه سرمایه ش شت کوین میخره

دادش استارلینک زمانی همه جای ایران آنتن میده که تحریم بشکنه وایلان ماسک بیاد یه نقطه ایران یک مجموعه از دستگاه‌های را راه‌اندازی کنه بعد از ماهواره‌های استارلینک استفاده کرد

ارز استار لینک با ماهواره استار لینک فرق داره ههههههههههههههی بفهم

من با شما موافقم شکی نیست در آینده روشن استارلینک،ولی دوست من اگه انتظار سود بالا در زمان کوتاه داری باید بگم ریسکش بالاست الان و زمان بهش میخوره، من هم قصد دارم از این ارز بگیرم بخاطر سرمایه گزاری بلند مدت،توصیه میکنم پولی که خیلی نیاز ندارید و به قصد یکی دو ساله در این ارز سرمایه گزاری کنید،پرسود باشید

چقدر پر حرفی ..‌.. قبلش فکر کن بعد حرف بزن

ک..خل، این استارلینک اون استارلینکی که فکر می‌کنی نیست