انتقاد از تحلیل های سطحی

بعضی دوستان با اصرار بیجا آقای بختیاری رو به اشتباه وادار میکنن این بنده خدا خوب چند بار عرض کرده مخاطبش هولدرها هستن .نوع تحلیل هاشون هم به این صورت هست نقطه ۸۵هدف که رسیدیم منتظر ۸۹ میمونیم هروقت به ۸۹ رسید تحلیل بعدی رو ارائه خواهد داد ..خوب همونطور که عرض کردم به ۸۹رسید با توجه به بولران تحلیل بعدی نقطه ۹۲ هم که رسید نقطه بعدی ۱۰۰ بدون تحلیل زمانی بنده خدا کار سختیه اونایی که حرفه ای هستن میدونن …شما یک مورد فقط یک مورد تحلیل درست درخصوص رنج زدن یا اصلاح یا ریزش جزیی حتی به غلط ..یا تحلیل یک ارز در تایم فریم کوتاه مدت از آقای بختیاری ارائه بدید من از این صفحه برای همیشه خواهم رفت .قول شرافت میدم برم .خوب دوستان عزیز شما با رفتارتون کاری میکنید آقای بختیاری همین تحلیل بلند مدت رو برای افراد مبتدی هم نزاره چون اونها که نمیدونن تا کریسمس بازار صعودی هست …پس از ایشون در خصوص تحلیل ارز در کوتاه مدت سوال نکنید چون ایشون دید بلند مدت دارن ومسئولیت خرید وفروش با خودشخص هست نه آقای بختیاری بنده خدا زحمت میکشن اونم بی منت بنده خدا ..دیگه گله وشکایت بی انصافی هست .

تو چرا مسوزی؟؟
خاک تو سر اونایی که نفهمیدن داری بختیاری رو مسخره میکنی

بله توقعات زیاد شده متاسفانه !!

شلوغش نکن بیا پایین

بلد نیستی دو پهلو هم صحبت کنی

تو خودت همونی ک چن وقت پیش میگفتی ریزش تو راهه ( حتی نگفتی اصلاح ) و از زمانی ک گفتی ریزش ، همش صعود کرد بیت

شلوغش نکن بیا پایین

بلد نیستی دو پهلو هم صحبت کنی

تو خودت همونی ک چن وقت پیش میگفتی ریزش تو راهه ( حتی نگفتی اصلاح ) ، و از زمانی ک گفتی ریزش ، همش صعود کرد بیت

آقا شما تحلیل کوتاه مدتت رو بزار ایشونم بلند مدت
آقا شما نمیخاد بگی اون بنده خدا فلا ن و بیسار شما مررررد باش درست حرف بزن با کنایه و تیکه حرف زدن فقط از کسی برمیاد که پیش خودش فکر میکنه خیلی حالیشه ولی مردم آدم حساااابش نمیکنن
چقدر زیباست گاهی برای شناخت خود جلو آینه بیاستی ببینی اصلا انسان هستی یا نه

.خیلی … واقعا متاسفیم برات جمع کن برو بیسواد

گفتی چند بار عرض کرده؟!! خیلی بی سوادی

شما هم جز شعر گفتن در این صفحه کاری بلدی

تو هنوز نفهمیدی که در زمان رنج زدن بخوای نقاط ورود و خروج را مشخص کنی شاید طرف پیاده بشه و دیگه نتونه سوار بشه

تو فقط داری از تحلیل بلند مدت بنده جهت منافع خودت استفاده میکنی و چون آدم حسودی هستی و دلت کوچک ، چشم دیدن بعضی موارد را نداری

عزیز من وقتی کسی دقیق از ۴۹ هزار دلار تا به اینجا که ۹۶ هستش بصورت ۱۰۰ درصد دقیق پیش اومده ، قطعا کوتاه مدت را هم که خیلی راحت از نقاط بلند هستش را در چارت می بینه
ولی بخاطر آدمایی همچون تو وقتم را هدر نمی‌دم.

از تو فقط یک سوال دارم آیا بیت کوین خوردنی هست یا آشامیدنی؟

علیمرادی‌ که یادت نرفته چند هفته پیش بخاطر حرفهای تو و پیشگو در ۸۵ پیاده شد الآنم داره دنبال نقطه ورود میگرده

سلام جناب بختیاری من تاحالا از تمام تحلیل‌های شما سود کردم به جزء جم اونم به موقع سود خودشو میده چون به تحلیلات اطمینان دارم به حرف دیگران گوش نده به کارت ادامه بده چند وقتی هست که چیزی نمی زاری اینجا خیلی‌ها استفاده می کنن حتی اونهای که ازتوخوششون نمیاد.ممنون

آقای بختیاری اگر بیت کوین بتونه ۱۰۰ و ۱۵۰ رو بزنه..قطعن ۲۵۰رو رد خواهد کرد..۲۸۰ تارکت آخرین سقف بیت کوین خواهد بود

۲۸۰ نقطه خروج بیت و ریزش تا نواحی ۷۰الی ۹۰

بیت ۳۰۰نخواهد دید از ۲۸۰ ریزش خواهد کرد.

همان طور که روی بیت ۶۰ وعده ۱۰۰ دلاری میدادن نه تنها ۱۰۰رو ندید بلکه ریزش تا نواحی ۱۷ریزش کرد

بیت همان مشابه ۲۰۲۱ هست
۲۸۰ آخرین سقف و ۳۰۰نخواهد دید و صدا ها تازه بلند خواهند شد وعده ۳۰۰دلاری میدهند و ریزش تا نواحی ۷۰الی ۹۰

اگر حرف شما درست باشه کریتپو ۳۰ تریلیارد حجم برسه پس بیت میتونه آخرین سقف ۲۸۰ بزنه

هرکه بامش بیش برفش بیش..درخت هرچه پر بارتر باشه بیشتر بهش سنگ و چوب میندازن…اقای بختیاری واقعا ادم با سواد و متین و مودبی هستن واسه همین زیاد بهش گیر میدن..

سلام آقاي بختياري بنظرتون كي دوج دوباره رشد ميكنه🙏🏻ممنون

سلام استاد

کیا دارن رو این قیمت میخرن و تارگت چنده ؟

جز حسادت هیچی دیگه بارت نیست…
قبلاً هم گفته بودم

آقای بختیاری بخدا دور از شان شماست که حتی به ایشون توجه کنید…مخاطبین شما باید کسانی باشندکه در بدر تو کانال دنبال پیج شمان…همه از هم میپرسن این بختیاری کیه که همه دنبالشن خواهش میکنم پیج ایشونو بگین مام وارد شیم…این لذت بخشه …من تا حالا تو گروه ندیدم کسی از گشتاپو در خواستی داشته باشه جز یه نفر دقیق اسمش یادم نیست که گشت و سیزده نقطه ی ورود خروج بهشون میدادن

خدا لعنتت کنه ک داری مردم و گمراه میکنی یه مشت تازه وارد و گرفتار این بازار نکن

چرا دعوا اونم مثل تو کپی میکنه

گشتاپ اسم این گاگول رو نیار،یه روزی …بزرگتر از دهنش خورد و من چنان … بهش که صدتا مرده شور هم نشورنش، اون روز پیام‌ها پاک شدند و شما نتونستی بفهمی جریان چیه،

این طرف چنان بی شخصیت و بی نزاکت و بی همه چیز هست،که نمیفهمه اینجا بانو و یا افراد کم سن و سال هم وجود داره،که خاطرات نحوه ی جفت گیری پدرش رو برای مثال برای روند بازار تعریف میکنه!!! یه موجود چقدر میتونه آشغال باشه!!!
من گفتمش در حد من نیستی و درست هم گفتم ،تو هم از همکلامی با این بی شخصیت بپرهیز،ببین تمام ادبیاتش از گشاد، پاره گرفته تا داستان‌های باباشه!!
همین روزها افرادی که دستشون زیر گیوتین گیر میافته چنان به حسابش میرسند،

سلام دوست گرامی آقای بختیاری

شنیدم ۸ آذر که همون روز شکرگذاری در آمریکا ست

رئیس SEC انتخاب میشه

خبر درست ه ؟