خرید بیت کوین توسط دولت ها و موسسات

جناب pep
فرمودین کیا الان دارن بیت کوین در این قیمتها میخرند

باید بگم دولت ها ، سازمان ها ، موسسات ، شرکت ها
دلیل خرید اینا چیه
قانونی شدن اون توسط کشور آمریکا و تبدیل به یک ذخیره استراتژیک در این کشور

دیروز چین بعد از ۳ سال ، اعلام کرد که داشتن بین کوین قانونی است و حکم دادگاه عالی این کشور بود

طبق شایعات همین چین قصد داره ۱ میلیون ۲۰۰ هزار بیت کوین خریداری کنه و بعنوان دارایی استراتژیک ذخیره کنه برای اینکه از آمریکا عقب نمونه در غیر اینصورت بیت کوین در انحصار آمریکا خواهد شد و حکمرانی خواهد کرد.

قطعا در ماه های آتی داشتن بیت کوین برای عموم مردم رویا خواهد شد و فقط اونایی پیروز این نبرد خواهند بود که در مقابل چنین قدرت هایی‌ نفروخته اند‌.

بازم تکرار میکنم هفته های آینده در بازار با کمبود عرضه بیت کوین مواجه خواهیم بود.

در ضمن دوستان در مورد آلت سیزن‌ پرسیدند باید بگم شما الان در داخل آلت سیزن‌ قرار دارید اگه دیده نمیشه بخاطر اینه که آلت کوین ها با چراغ خاموش حرکت میکنند تا از دید عموم پنهان باشند و با سرعت کند حرکت میکنند که رفته رفته بر سرعتش اضافه خواهد شد.

و اینم اضافه کنم افرادی که ایستگاه ۷۰ و ۸۰ پیاده شدند دیگه فرصت ورود نخواهند داشت و برید از جناب گشتاپو و دوستانش که در اون نواحی اعلام خروج برای دوستان می دادند پیگیری کنید که اگه شما می دانستی تا کریسمس بازار صعودیه چرا حکم خروج از بازار در اون نواحی را داده اید‌!

آقای بختیاری

بونک و فلوکی ک میگفتی میترکونن

فلوکی گفته بودی لیست بشه یه صفرشو خودم میخورم

چی شد پس این خوردنت

درودبرشماآقای بختیاری،ممنونم که وقت میزاریدوباتحلیل های خوبتون همه راآگاه میکنید.
من با تحلیل های شماخریدزدم والان هم خداروشکر۵۵درصدتوسودهستم واین اطلاعاتی که شمادادیدفعلااصلافروشنده نیستم .سپاس از شما:folded_hands::folded_hands:

آلان به نظر شما بیت بخریم با همین قیمت یا بریم رو آلت ها
کدوم بخریم ؟

سلام وعرض ادب جناب بختیاری عزیز
ممنون که وقت باارزشتون رو اختصاص میدید وبه هم وطنان کمک میکنید انشالله سالم وتندرست باشید
جناب بختیاری کانال تلگرام‌ندارید ؟جهت دسترسی سریع تر ما به اطلاعات وتحلیل های جنابعالی :folded_hands:

الان به نظر شما بیت بخریم با همین قیمت یا آلت ها رو بخریم ؟

ول کن باو گشتاپو و پیشگو و امثالشون رو

ده بار مچشون خوابیده شده :upside_down_face:

بنظرتون آلت سیزن تا اردیبهشت هستش یا اوایل پاییز بعدی ؟؟
چون طبق چهار سال پیش خیلی از ارز ها بعد از اردیبهشت ک بیت سقوط کرد ، پرواز کردن تا اوایل پاییز

و بنظرتون کی سرمایه از بیت خارج و وارد آلت ها میش ، بهمن یا اردیبهشت ؟؟

تا خرخره مسلح بمانید تمام

سلام اردات خاصی به شما دارم لطفا خواهش میکنم درمورد وینک تحلیلی بزار نوکرتم هستم

سلام میشه در مورد په په ۲
نظر بدید:folded_hands::folded_hands::folded_hands:

درود صبح بخیر آقا بختیاری‌ یک تحلیل در مورد نات کوین بگذارید آیا امکانش‌ هست ک بعد از کریسمس‌ سقف خودش رو بزنه پون آلام ۷۰ درصد. مردوم بیشتر توجه‌ ب سمت نات‌ ک یک تحلیل و یک توضیح مختصر‌ بزارید البته اینو بگم ک کار شما درسته برای همین از شما خواهش کردم

درود جناب بختیاری عزیز
سوالی داشتم از شما استاد گرامی
ارزها رو به تتر بخریم بهتره یا تومان؟جهت آینده نگری:heart::folded_hands:

ایول اقای بختیاری

سلام استاد یه تحلیل از شیبا بزارید ممنون میشم

درود برشما جناب بختیاری عزیز
سوالی داشتم از شما استاد گرامی
ارزها رو به تتر بخریم بهتره یا ریال؟:folded_hands::heart:

دوستان با عرض معذرت به اراجیف این بنده خدا گوش ندید .
هیچ کشور درس حسابی نمیاد چیزی رو پشتوانه خودش کنه که همه دیدیم تو یک روز میتونه ۲۰٪ از قیمتشو از دست بده و تو یک دقیقه چند درصد جا به جا بشه و کل بازارش دستکاری شدس.
حتی بعضی کشور های اروپا معاملات فیوچرز بیت کوین رو چون کلاهبرداری هست بسته
این بنده خدا هم تقصیری نداره میره تحلیل های تحلیلگر های خارجی رو کپی پیست می کنه اینجا .
وقتی ماین هر یک بیت کوین حدودا ۵۵ هزار دلار در میاد مطمعن باشید قیمت رو ۱۰۰ نمی مونه.
فروش ماینر ها تو این قیمت + فروش فروشنده ها
بازار ذره ای نمیریزه چرا ؟ اگر بریزه پوزیشن های شورت میرن تو سود.
آمریکا مثل من و شما نیست لحظه ای تصمیم بگیره اگر می خواست بیت کوین رو ذخیره استراتژیک کنه از سال پیش برنامه ریزی می کرد و رو همون ۲۰ هزار جمع می کرد نه ک بیاد رو ۹۹ بخره

و آقای بختیاری اگ‌ میشه یک آدرس جنل تلگرامی چیزی بزارید‌ ک خیلی بهتر میشه ما اونجا‌ بیایم و تحلیل و حرفی داشتید اونجا بگید

دوست عزیز از این آدمها زیاد هستن من بین ۱۵ هزار تا ۲۴ هزار بیت کوین خریدم و اشتباهم این بود که بعضی افراد نفهم از بس حرف از ریزش زیر ۱۰ زدن منم روی ۳۰ خالی کردم لعنت بر کسانی که بد خواه هستن

ول کن باو گشتاپو و پیشگو و امثالشون رو

ده بار مچشون خوابیده شده :upside_down_face:

بنظرتون آلت سیزن تا اردیبهشت هستش یا اوایل پاییز بعدی ؟؟
چون طبق چهار سال پیش خیلی از ارز ها بعد از اردیبهشت ک بیت سقوط کرد ، پرواز کردن تا اوایل پاییز

و بنظرتون کی سرمایه از بیت خارج و وارد آلت ها میش ، بهمن یا اردیبهشت ؟؟؟

چشم اعلام میکنم