دوستان تحلیلگر بازار میم کوین هارو چجوری میبینید با توجه به اینکه قیمتشون با قیمت بیت کوین 60 هزار دلار تفاوتی نکرده چه بلایی سرشون میاد آیا باید فروخت یا باید صبر کرد مثل فلوکی پپه چی میشن ??
خب م ش ن گ هنوز آلت سیزن نشده ک وقتی بشه ۹۰ درصد ارزها یه پامپایی میزنن ک تو خواب نمیدیدی؟؟؟ مخصوصا ارزهای خوبی مثه اینا ک گفتی الانو نبین تو هنوز اتفاقی نیوفتاده ک
دوست عزیز بین واقعیت و حقیقت فرق هست!!!
من در بیت ۷۵هزار دلار گفتم،هرچقدر قیمت بیت بالاتر بره، فشار بر آلتها بیشتر میشه،دیشب دوستی با اکانت تنها درخواست تحلیل ارزی رو از گشتاپو داشت،من هم نگاهی به ارز کردم و واقعا هرچقدر خواستم یک نکته ی مثبتی در این ارز پیدا کنم واقعا نشد،اون ارز در بیت ۹۸هزار در کمترین و کمترین حالت بوده!!
در بیت ۷۵هزار گفتم روزی میرسه که شما میگید ای کاش بیت بالا نمیرفت،الانم هم ۸۰درصد بازار در چنین حالتی هست،
شاید دیگران فقط نگاهی به بیت و ۱۰ ارز دیگه داشته باشند اما با نگاه به کلیت بازار یعنی تمام آلتها بعلاوه بیت، فقط یک جمله میگم و اونم اینکه از توهم بپرهیزید و به دنبال نقاط خروج بموقع باشید،من با همین پیام به تمام کسانیکه در این لحظه بالای ۵۰درصد سود هستند(در هر ارزی) قول میدم،تمام سودهاشون بواسطه ی توهم دیگران جلوی چشمشون نابود خواهد شد،این کلامیست که با گذر ایام راستی آزمایی میشه،
به شما هم میگم تا چند سال دیگه (بیش از ۴سال) حجم کل مارکت ۵تریلیون خواهد شد و بیش از ۶۰تا ۷۰درصد این حجم متعلق به بیت میشود!! همین جمله رو درک کنید کافیه،
(من اگر یکبار دیگه وارد بازار بشم،قطعا از تو و تجربیات و علمی که بدست آوردی،استفاده میکنم و اگر توانی هم داشته باشم برای تو خرجش میکنم،چونکه مدتی زیر نظر دارمت و فقط امیدوارم بنیه مالی داشته باشی که از پس ضررهای آینده بر بیای😉)
فلوکی بهترین ارزه
من بعد از شیبا بیشترین سرمایه ام رو فلوکی هست
دوست عزیز،اکانت تنها،
این روزها که بازار خوبه،هرچند متاسفانه تمام آنچه که تعریف من از بازار بوده،برای ارز شما با حداکثر ممکن اتفاق افتاده،(برای ارزهای دیگه این درصد متفاوت بوده)،
خواستم بگم بعداز گذر از این برهه،من با هر آنچه که در توان داشته باشم،در این بازار کنارت میمونم و اگر لازم بشه با پولم پیشمرگه ایی هم برای پولت درست کنم،میکنم، و از این شرایط خارجت میکنم،اول خدا، بعد هم آستین من که دست خدا ازش دربیاد🙂(تصمیم گرفتم تیمی کار کنیم و حتی افرادی که توان خوانش در بازار رو داشته باشند در صورت نداشتن سرمایه،بخدمت بگیریم،همه ی اینا در خدمت شماست، شما تنها نیستی)