سوال در مورد دی‌لیست شدن ارز

فقط یک سوال رو از خودتون یا از یک متخصص بپرسید

چجوری میشه یه ارزی ۹۹ درصد از قیمت سقفش ریخته(نابودی کامل)
ولی حتی یک صرافی حاضر نشده دیلیست کنه؟
همچنان ۲۴ صرافی اکتیو داره،چرا صرافی ها با اون حجم بالایی که از این ارز دارن احساس خطر نکردن و دیلیست نکردن هنوز بعد از یکسال ریزش؟

دوستان این سناریوی کاهش ۹۹ درصدی،رو صرافی بای بیت داره انجام میده،با مشارکت خود تیم تامی نت
یکم پیچیده هستش بخوام توضیح بدم خودم تازه متوجه شدم.

خلاصه حتی یک واحد رو هم نفروشید

لطفا اون سوالی ک پرسیدم رو جواب بدید ببینم نظرات شما چیه،منتظر نظراتتون هستم.سپاس

قیمت هم اکنون ۰/۰۱۰
جمعه ۱۴۰۳/۰۹/۰۲

این ارز به این سادگی قرار نیست پامپ بشه با هر بالایی فروشنده بسیار داره که قیمت و سرکوب میکنن

با پول ما دهن اونا رو بسته

چون خرید و فروشش زیاده از مردم مالیات میگیرن چون خوبی در میارن ازش فقط ما بد بخت پولمون خابیده سود ک نمیده همون ارزش خودشم حفظ نمیکنه هیچ داره بی ارزشم میشه با پول ما پول درمیارن

سلام شبتون بخیر، من یک پنجم از سرمایه ام باقیمانده، اینکه امیدی هست یا نه دیگه مهم نیست
ارزش بیرون کشیدن هم دیگه نداره
می مونم تا آخر یا سرمایه ام صفر میشه و یا بر می گرده
انسان با امید زنده است

فقط تجربه من میگه از این ارز خیلی بدتر هاش برگشتن و الان دارن تو همون ارزها پیام شنگول و منگول میدم بهم،کاربراش،،،نمونش ای سی پی ،،زی کش،،جسمی،،خیلیهای دیگه،،،فقط در کف بخرید و صبر داشته باشید،،،اونی که بالا با ۵۰۰میلیون،،۵۰۰۰هزار تا خریده،،ولی کسی که این پایین با ۵میلیون می‌تونه کلی بخره،،پس فرصت برای خرید هست،،:person_raising_hand:،تجربه شخصی من ،،که بهم ثابت شده در بازار ارز،،،،این گونه ارزها نا امید میکنن هولدرها و کلی خریدارنشو،خوب که پیاده کرد،بعد پامپ میکنن،،بعد دوستان کم تجربه با به بهو چه چه میرم اون بالا،،باز رو ۲دلار وشایدبالاتر میخرن،،