دوستان من تقریبا ۵ سال پیش بدون آگاهی وارد ارزهای دیجیتال شدم و بدون هیچ تحلیلی حدود ۱۵۰ میلیون وارد بازار کردم و اینقد سرمایم کم شد که روح و روانم ب هم ریخت و با ۹۰درصد ضرر خارج شدم …ولی یه چیزی که تو این ۵سال فهمیدم که میتونستم( صبر )کنم و این ماه که گذشت سرمایم بیشتر از ۱میلیارد خارج میشدم…میخوام اینو بگم که اگه حتی ۹۹درصد از سرمایت تو ضرر هستی فقط صبر کن صبر کن صبر کن و با ضرر و کلی حالخرابی خارج نشو .پولتون برمیگرده قول میدم ..شاید حتی چندسال طول بکشه ولی خروج نزنید پول بی زبونتون از بین بره…به امید روزای خوب و دل شاد ![]()
![]()
![]()
نمی دانم چه سری هست، با اینکه حدود صد در صد تو ضرر هستم ولی هر چه میاد پایین تر ، هوس می کنم هی ازش بخرم
درود بر شما فرمایش شما کاملا درسته
اواخر فروردین امثال من ارز توربو رو روی ۷۵ تومان خریدم و تا ۳۷ تومان پایین اومد، من از ترس اینکه سرمایه ام پودر نشه با ۵۰ درصد ضرر فروختم
الآن قیمت توربو رو ببینید
این جریان برای سالهای گذشته نیست برای هفت ماه پیش است
یعنی اگر صبر می کردم، نه تنها ۵۰ درصد ضرر نمی کردم، بلکه ۱۰ برابر سود می بردم
فقط صبر. صبر. صبر
آفرین منم دقیقا مثل شما الان چند روزه از ذهنم بیرون نمیشد انگار یکی بهم میگه برو خرید کن
نمیدونم شایدم اشتباه میکنم تا امروز آمدم دیدم دوستان عزیز که با پول کارگری آمدن ضرر کردن انشالله ضررشون جبران میشه فقد خدا کنه اونهای که تالان تو ضرر هستن یه وقت صبرشون تمام نشه بفروشند
بالاخره آخر امروز آمدم خریدم انشالله که همه ای دوستان ضررشون جبران بشه سود خوبی ازین بازار بگیرن
دوستان این حرف را زدم فقد خواهشاً ملاک خرید قرار ندین ممنونم