تحلیل کلان بازار کریپتو و پیش‌بینی‌های بزرگ

سلام همگی خسته نباشید
خرید و فروش ارز زیر ۱۰۰۰ دلار سرمایه دارم
توی صرافی ایرانی خرید و فروش کنم یا کوینکس
یا اینکه هربار انتقال بدم به ولتم کارمزد زیاد میشه
خواهش میکنم کسی بلد باشه راهنماییم کنه ممنون؟؟

خرید کن ارز bnb20 از صرافی بیت برگ ،احراز هویتش سریعه،بعد تو تراس والت تبدیلش کن هر ارزی خواستی سعی کن بر بستر خود bnb20 سواپ کنی،وقتی افت کرد بتونی سریع تبدیلش کنی به تتر بر بستر bnb20,
تو صرافی ایرانی بدرد نمیخوره پولت نگه داری هر لحظه پولت بکشن بالا یا برای تبدیلش اذیتت میکنن،تو صرافی خارجی هم پولت بلوکه بشه به خاطر تحریم زیاده،بهترین گزینه تراست والته کد 12 رقمیش رو رو برگه یاداشت کن یه جا مخفی کن دست کسی نیوفته،تو گوشیت هم ذخیره نکن خطر هک یا پاک شدن گوشیت زیاده،اینا تجربه من تو این ده سال بوده

بزار واسه خرجیت

تجربت توی ده سال:sweat_smile::grinning_face_with_smiling_eyes:دلقکای مزحک عقده ای خالی بند.شماها همتون قبل ساتوشی بودین توی ارز دیجیتال فقط نمیدونم چرا نون شب ندارین.کل زندگینامتون اندازه یه موتور هندا بشه اگه…دروغ یجور بگو مزحک جلوه نکنی.نداشته ها کمبوداتون اینجا خالی نکنین انقدر.کسی ده سال نمیخواد ۵ ۶ سال پیش توی کریپتو بوده باشه الان وقت حرافی اینجاها نداره

اولا تو لاشی و عقده ای نمیخواد نظر بدی ،دوما بیت کویین سال 2009 اومده الان سال 2024 هستیم ،یعنی 15 سال پیش ،سالی که من پست میزاشتم تو اینجا میتونی رو اسمم بزنی مال سه سال پیشه چون تازه اومده بود این برنامه،روزی که من با کریپتو اشنا شدم 2015 بود که سایتها داشتن با کار کردن داخلش لیت کویین ،بیت کویین ، اتریوم ،بیت کویین کش و چنتا ارز دیگه با کار کردن داخلش بهت میدادن شاید اون موقع تازه به دنیا اومده بودی ،موقعی که من تو باینری اپشن و غیره کار میکردم نتفت رو تازه بابات کاشته بود،من نزدیک به 300 ملیون تا الان ضرر کردم تو کریپتو و ترید ،سود هم کردم ،من تجربم رو گفتم به اون بنده خدا نه به تو که نخود آشی،