نظریات در مورد احیای لونا

اگه قرارع usty ضرب کنن چندتا ساپلای کل میخان براش بزارن؟ بنظرم اینا حاشیه ی احیای شبکست.
این ذلیل شده سکهه هاش که خیلی کم شده با سوزوندن. در مان مناسبش نتیجه ی صبر شکوفا میشه. در ریپل صبرمو با لذت برداشت میکنم. چند سال ریپل جمع کردم که قدیمیا می‌دونن. نوبته شبکه ی لونا هم میشه. استرس جا موندن نداشته باشید که ممکنه نتیجه ی صبر نکردنتونو منتقل کنید به صبورها!!!

درود! برابر با ساپلای ustc. من امروز متن اصلی رو دریافت کردم. به تعداد ساپلای ustc ، سکه (usty) ضرب میشه و ustc طی چند ماه به یک دلار می‌رسه. Usty در بدو عرضه قابل خرید و فروشه.‌ اما توضیح نداده بود usty به صورت دلار ارائه میشه یا به قیمت ustc.
متن اصلی:
all terra coins are shit during rally all the coins not enen double in order to reboot ustc saplay, all existing ustc is automatically swapped to usty. The CMM gra dually bring usty back to a $ 1 floor.

سلام دوستان من تعداد هشت هزارتا ازاین ارز داشتم تو تراست ولت نگاه میکنم مبینم نیست اصلا کسی متونه راهنمایی کنه منو

سلام. مجدد بازیابی کردی ustc رو موجودی رو نشون نداد؟ احیانا وارد لینک‌های ارسالی که nft تبلیغ می‌کنند، نشدی؟؟