راهنمایی برای خرید ارز با ۱۰۰ میلیون

سلام بزرگواران
من اطلاعات درست و کاملی از این بازار ندارم
اما دیدم عزیزانی رو که سود های زیادی بردن
به مدت ماینر گذاشتم ولی ریختن گرفتن
الان یکم پول نقد دستم هست
ولی واقعیت تمام پس اندازم هست .هر روز میام اینجا کامنت ها رو میخونم وسوسه میشم بخرم اما میترسم
گفتم اگر کسی مرد و مردونه می‌تونه کمکم کنه این پیام رو گذاشتم
بالاخره آدم زن و بچه دار نمیتونه همینطوری ریسک کنه
تا ۱۰۰ میلیون چی بخرم؟
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

یکسری از الت کوینها هنوز رشد نکردن .‌با تحقیق خودت پیداشون کن و بخر

اطلاعات نداری سمتش نیا، پولتو از دست میدی مثل آب خوردن

برو شمش نقره بخر

داداش تو كه تازه كاري وكف وسقف آشنايي نداري وميگی دار وندارم راگذاشتم الان نخر الان اکثر ارزها قیمتشون بالاست نخر لطفا

سه تا ارز میتونن رشد های چشمگیری داشته باشن و در این بولران پیش رو جزو بهترین ها خواهند بود که تا الان خودشون رو ثابت کردن میتونی بیشتر تحقیق کنی برادر من .یا حق
ریپل
استلار
کاردانو

سلام دوست عزیز خسته نباشید هیچ وقت با پس انداز و پول اصلیت وارد این بازار نشو چون هم از لحاظ روحی روانی به هم میریزی و هم اگه پولت رو ضرر کنی دیگه هیچی نداری اگه پولی داری که برای سرمایه گذاری هستش دو راه داری یا یک ارزی مانند بیت کوین را هولد یا همون نگهداری بلند مدت که چندین سال طول میکشه تا سود خوبی کنی.یا کپی ترید کنی چون به نظر میرسه سر رشته ای از این بازار نداری کپی ترید یک مقداری ازت پول میگیرن و برات ترید میکنن و سود خوبی میکنی معمولا.

پرسود باشی یا حق

سلام . من میتونم کمکت کنم

سلام بزرگوار اولا که ادم متاهل همه سرمایشو ریسک نمیکنه دومن سرمایت هرچقد هست ۳۰درصدشو ریسک کن
سومن تو این بازار اون پولی که نیازته رو وارد نکن اون پولی که باهاش کار نمیکنی تو زندگیت تاثیر زیادی ندارع بیارش تو این کار بعدشم با عقل خودت جلو برو چون به نظر دیگران نگاه کنی اگه بره بالا میگی دمه خودم گرم عجب چیزی خریدم اگه بیاد پایین فوشش میدی اه نفرینش میکنی
من خودم اگه الان میخاستم خرید بزنم البته نظر شخصیه ها بونک میخریدم چون تو ۴۸۰۰تثبیت کردع احتمال پامپشوم هست
دومین چیز pepeسومیشم vita چهارمیم mog البته نری همین الان خرید بزنیا برو باز نگاه کن داخل جزیات یکم برسی کن تو موقعیت خوب خرید بزن

یه آی دی تلگرام از خودت بدون @ بزار تا پیام بهت بدم

به جا سرمایه تو نزار سعی کن تو ۱۰ تا ۲۰ ارز برتر سرمایه بزاری

کل پولتو رو یه ارز نزار الان چندتا از آلت کوین و میم کوین ها اصلاح کردن موقع خریدن اگه ریسک پذیر نیستی از ارزهای با رتبه زیر صد خرید کن والا ارزهای بالای صد سودشون بیشتر ولی ریسکشونم بیشتره

بنظر من دوج بخر خیلی آماده صعود هست

یه 5تومن بیبی دوج بگیر حتمن.

بهتره که چیزی نخری " ولی اگه نتونستی “” پولت رو ده قسمت کن و هر کدوم رو روی یک زمینه ای سرمایه گذاری کن اول هوش مصنوعی بعد توی موارد دیگر امیدوارم به دردت خورده باشه"

سلام داداهمین که میگی میترسم نیاچون بیای باختی کلام توعصای معجزه گرای تواگربترسی باختی اگرم میخوای واردشی بااون پولی که تمام سرمایه ات هست نیااشتب نکن با۱۰۰میلیون چیزی نمیتونی بخری فقط ارزهایی که تاالان رشد نکردن مثل متیک واقعا هنوز رشد نکرده ومطمعن هستم همین روزها یه حرکته مشتی بزنه الان واقعا موقع خریده متیک هستش کاردانورودیدی چه کرد همه دل بریدن ازش یاریپل متیک خیلی ارزپرپتانسییلی هست از۷۲ الان ۲۵ هستش مثل کاردانو… کاردانو۲۵ بودولی داره خودشو میرسونه به روزهای اولش که تا۷۲ رفت الانم یا
وی چین یامتیک همین ۱۰۰تومن پولی نیست برای کریپتو

سلام بزرگوار
لطفا بر اساس کامنت های اینجا هیچ حرکتی انجام نده چون همه نمونه آدمی نظر خودشونو میدن روی تفکر و چیزایی که میشنون و میبینن از حرفه ای تر ها، از نظر من به عنوان برادر کوچکترت،الان چیزی نخر مشخص نیست چی بشه همه چیزایی گفته میشه حدسیات دوستان هسته و اگر کسی از حرفی که میزد اطمینان داشت همین الان خونه و ماشین و همه چیشو میفروخت و ارز میخرید شیش ماه دیگه هم ملیاردر میشد،چند روز صبر کن بیت کوین حرکت خودشو انجام بده بعد فکر میکنم میتونین روی ده تا ارز برتر بازار خرید انجام بدین دو یا سه تا ارز رو مد نظر قرار بدین و مطالعه هم داشته باشین که پشتوانه اونها چی هسته و میتونه رشد داشته باشه،فکر میکنم شما که توانایی ریسک بالا رو ندارین روی ارزهای پایین دست و ناشناخته سرمایه گذاری نکنین تا حدالامکان ارز های برتر رو انتخاب کنین،انشالله که بهتون ضرر نزنه ودر اخر هیچ چیزی ضمانت نداره طاقت ضرر رو هم ازین بازار داشته باشین:folded_hands::rose:

Bonk
WIF
Kaspa
Hbar
Brett
اگه ریپل و دوج و ادا هم اصلاح کردن خیلی عالین ولی الان با این قیمت ریسکشون بالاس بازم خودت تحقیق کن

ارز popcat هم الان خوب اصلاح کرده بازم شاید پایین تر بیاد اونم زیر نظر بگیر جای رشد داره Sui هم اصلاح کرد بخر

بیت
ریپل
کاردانو
ویتا اینو
ییبی دوج

بخر اصلا نترس