فاکتورهای مهم بازار

حالا دوستان مشاهده بنمایید فاکتورهایی که در روزهای گذشته گفتم ملحوظ کنید چقدر مهم و اساسی و محوری بودند

این تازه یک شروع است با اوج گرفتن اتریوم به تارگت های ۵۰۰۰ و ۶۰۰۰ و بالاتر ممکن است پالیگان یک ATH جدید ثبت بنماید

داداش کل بازار رفته بالا این به خاطر این هست که خیال بازار از بیت کوین راحت شده تا حدودی .درسته که پل یک لایه دوم هست و یک لایسنس EVM هست که روی اتر ساخته شده . ولی ما که یک سال زجر این تاپاله را داریم میکشیم و ۸۵ درصد توی ضرر هستیم روند این ارز را بهتر میدانیم.یک زمانی همپایه سول بود و با سول رقابت میکرد ولی سول بالا رفت این موند یکی از علت های سقوط این ارز تیم ورک بد این ارز هست متاسفانه دله دزد هستن.هر چند یک بار یک تغییر ایجاد میکنن که دارنده های ارز را متضرر کردن. الان هم قایمکی سکه اصافه میکنه این سکه ها از استیکنیگ نیست که ازاد میشه.۱۲ درصد هنوز هم در اختیار تیم هست.بلک چین بسار عالی داره که پلی مارکت را روی این بلکچین ساختن و هرکس NFTبخواد بساز بهترین ماشین اتریم EVMکه متعلق به پالیگان هست.روی این میسازن حتی NFTترامپ را هم روی پالیگان ساختن.ارز بدی نیست هندی ها توی برنامه نویسی تو دنیا اول هستن. ولی گشنه ایکاش صاحب پل امریکایی بود اونوقت مارکت گپش الان هم ردیف دوج بود.‌

دقیقا موافقم با حرفات .منم دارم میگم تیمش دزده ولی یه سریا دوست ندارن باور کنن .در ضمن زمانی میشه گفت ارز رشد کرد ک برخلاف بازار حرکت کنه الان دیگه به به و چه چه نداره که طرف میگه من گفتم فلان میشه .دیدی حرفم درست بود:joy::man_facepalming:.تورو خدا ول کنید دعا کنید فقط این چند ماه تموم بشه هممون با جیب پر فرار کنیم از این بازار

با احترام به سخنان شما.من تا حدودی موافقم با حرف شما‌.تیم ورک و رودمپ و هدف اون کوین و اون تکنولوژی که پشت اون پروژس از همه مهم تره.از دید من تو بازار فعلی عملکرد پروژه sui و Aptos و arbitrum هم از لحاظ تیم ورکی هم از لحاظ توکنومیک بسیار مطلوبه.تو سایت کریپتورنک اطلاعات پروژه و تعداد آزاد کردن سکه و توکنومیک و افراد دخیل در پروژه کامل هستش.همین sui بسیار تو یوتیوب و سوشال مدیا تبلیغ می‌کنه و کلی سرمایه گذار خوب پیدا می‌کنه به این میگن عملکرد خوب تیم.ببینید تو بازار صعودی تعداد توکن آنچنان اهمیتی نداره.بقیه افراد تو همین گپ میدونن قبلن pol از لحاظ قیمت بالا تر از کاردانو و ریپل و فانتوم و رقیب های هم دوره خودش بود الآنم تعداد سکه های خیلی کم تر از اوناس ولی این کجا و اونا کجان یا همین دوج که میلیاردی سکه داره ولی قیمتی داره نزدیک میشه به pol .پس من عملکرد تیم پشت اون ارز رو بسیار دخیل میبینم رو قیمت فعلیش