توی این چند روز حتی به خودکشی هم فکر کردم . ۱۰۴۰۰ ریپل فروختم دادم فلوکی الان اگر میبود ۱ میلیارد و صد قیمتش بود ولی با فلوکی همون ۴۰۰ میلیون سرمایه خودمه حتی کمترم شده الان . ۶۰۰ میلیون پول کمی نیست فقط توی چند روز . پولی که میتونستم زن و بچمو باهاش خوشبخت کنم . نمیدونم فلوکی میتونه این فاصله ای که افتاد رو جبران کنه یا نه ![]()
![]()
![]()
به امید خدا ،حتما
به راحتی جبران میشه صبر کن
انشالله تا آخرماه 1میلیاردو زدی به جیب
آخه واقعا با چه عقلی 500 میلیون پولو آبردی تو این بازار واقعا اشتباه محضه
سلام مطمعنا فلوکی رشد خوبی داره ولی به ریپل شاید رشدش نرسه اما فلوکی رو نگه دار که چندروز آینده رشدخوبی میزنه
خودکشی چیه بازار سود و ضرر داره
چیزی ک میشه به دستش اورد پوله حالا ب سختی یا اب خوردن
خودتو سرزنش نکن
بنده با ضررهای میلیاردی ودکتر ریاضی از شریف ولاغر شدن فامیلا هم پشت سرم بزم میزارن طرف نابغه بود معتاد شده بیخیال آن شاءالله خدا برامون جبران کنه غصه نخور حتما به صلاحمند نبوده انشالله با فلوکی وچند معامله سرپا بشیم الهی امین
۴۰۰ میلیون الان خیلی پوله ؟ اونم فقط به خاطر اوضاع اسف ناک کشور به امید دو قرون سود که توی زندگی جلوی زن و بچت شرمنده نباشی میای سمت سرمایه گذاری و اینجور چیزا
امید داشته باش،جبران میشه،فقط از این شاخه به اون شاخه نرو،روی یک ارز بمون صبر داشته باش با یه سود خوب پله ای نقد کن
خدا از دهنت بشنوه . باور کن ۶ سال فقط روی ریپل بودم شاخه به شاخه نشدم که ضرر نکنم آخر سر اعصابمو خورد کرد همه مسخرم میکردن که این چه ارزیه انتخاب کردی هر ارز دیگه ی داشتی تا الان میلیاردر بودی و … از روی عصبانیت عوضش کردم که اونم شانس ما اینجوری شد
جبران میکنه مطمعن باش
داداش من تو بورس ۸۰ میلیون گذاشتم رو یه سهم و اصلا یبار هم بهش نگاه نکردم. بعد سه ماه شد ۳۴۰ میلیون بعد اونو ورداشتم یه دویست میلیون گذاشتم روش رفتم چنتا سهم دیگه خریدم تقریبا یه هفته قبل از سقوط تاریخی بورس …خدایی تو اون یه هفته روزی ۱۸ میلیون به پولم اضافه میشد و از اون طرفم حسن کلیدساز هم گفته بود همه بریزید تو بورس و منم دلم قرص شده بود و با کلی آرزو منتظر بودم سال ۹۸ میلیاردر بشم ولی چشتون روز بد نبینه …اون سقوط رخ داد .
هر روز ۱۸ تومن کم میشد هفته اول عین خیالم نبود .هفته بعدش بازم بی خیال بودم ولی رفته رفته ۵۴۰ میلیونم شد ۱۲۰ میلیون …
بعد آروم شدن بازار رفتم تو یه سهم دیگه و اونم ۵۰ درصد ظرف یه هفته منفی شد و پولم شد۶۰ میلیون
یه مدتی گذشت یکی اومد معامله تعهدی رو بهم گفت منم با مبلغ کم شروع کردم ولی یواش یواش مبلغ رفت بالاتر و ۶۰میلیونو گذاشتم تو معامله تعهدی ..
میدونی کسی که باخت میده دیگه باختای بعدی براش زیاد سوزش نداره .
منم گفتم معامله تعهدی یا هر روز صدرصد میده یا کلا نابود میشه که اتفاقا اونم ۹۰ درصد اومد پایین و تا آخرین روز تاریخش پایین موند و من صفر شدم
صفر شدم
به معنای واقعی کلمه
حالا داداش برای من که یبار صفر شدم شنیدن این سرگذشت شما چیزه غریبی نیست و بدون که از شما بدبختر هم هست.
برات آرزوی سربلندی میکنم
من چی بگم ۷۲۰۰۰ دوج سال ۹۹ داشتم
عزیز جان این حرفو نزن شک نکن فلوکی میرسونتت
من ازش ندارم اما میم کوین خوبیه شاخه ب شاخه نپر قطعا میبری
انشاالله خدا برات بخواد🌹