تحلیل قیمت دوج کوین

با سلام و صبح بخیر

دوستان چارت هایی‌ که در قسمت تحلیل ها بارگذاری کردم را لطف کنید با دقت ملاحظه و مواردش را مطالعه فرمایید

این تحلیل هایی‌ که اونجا هستش کاملا تخصصی و بالای ۹۰ درصد آنها درست بوده و بنده وقتی چند روز پیش در مورد تسلط تتر گفتم که داره تسلط تتر شکسته میشه باید توجه میکردید و این یعنی صعود آلت کوین ها.

متاسفانه استفاده نمیکنید و یک تعدادی هم هستند که از دوره نزول در این صفحات حضور دارند و نمی‌دونم کی می‌خوان تشریف فرما بشند‌.

وقتی بیت کوین در کانال ۵۰ بود و بنده با اونها بحث میکردم که طی هفته های آینده از این صفحات محو خواهید شد الان به وضوح شاهد هستیم که اون دوستان نزولی دیگر نیستند و بنده خیلی تلاش کردم که همه اونها را متقاعد کنم
که دوستان ایرانی ، چرخه بازار کلا عوض شده و ترامپ باید رئیس جمهور بشه و انتخاب ایشون از قبل انتصاب شده و بخاطر یکسری مسائل سیاسی و جنگی ، ترامپ باید رئیس جمهور می شد تا اقتصاد آینده آمریکا را طبق برنامه ریزی از قبل تعیین شده شکوفا و انحصاری بکنه.

حالا اون عزیزان دارند افسوس موقعیت های پیش رو را میکنند و بنده از همین جا بهشون پیام میدم که چرخه جدید آلت کوین ها تازه استارت خورده و از قطار سریع السیر بولران ۲۰۲۵ جا نمونید ، بزودی شاهد حجم بازار ۵ تریلیونی و … خواهیم بود که اون موقع یک پیام مخصوص به پیشگو و دار و دسته اش خواهم داد.

فعلا از رالی دوج کوین و هم قطارانش ، بونک ، شیبا ، فلوکی ، په‌په و … لذت ببرید.
دوج ۹۰ سنت شد اون موقع می فهمید چی به چیه

بیت کوین را دیگه افراد عادی خرید نمی‌کنند ،، شرکت های بزرگ ، بانک ها ، دولت ها و موسسات دارن در همین کانال ۹۸ جارو میکنند اگه داری یک پابند بهش وصل کن از چنگت در نیارن‌.

عزت زیاد

سلام استاد
الان پیشنهاد خرید چی رو میدین؟

همیشه به شما احترام می‌گذارم الان شاید ۲ ماه بود اصرار میکردم دوج و ریپل بخرید ولی همون سم پاشها مسخره میکردن

جونم کره کلاش بدست کله فره خدا نترس

پیشگو خر کیه عاخه .. تا اینجا ندیدم شما ب کسی ضرری برسونی .. ولی اوضاعی بس ناشناخته هست اینجا

خداروشکر خداروشکر میگن زدرگاه خدا باید شکر سپاس بجااورد امیدوارم اقای بختیاری هرجا که هستی تنت سالم سلامت باشه امیدوادم بتونم یروزی براتون جبران کنم ممنونم از تحلیل بسیاری قوی قدرتمندتون

دورود و سپاس هموطن دلسوز ایرانی ازخداوند متعال ارزوی سلامتی و سعادت وخوشبختی برایت دارم

خیای ممنون آقای بختیاری خدا محفوظت کنه همیشه پر سود و سربلند باشی

دوج یک دلار بدون شک میزنه
قیمت نهایی دوج تا پایان سال ۲۰۲۵
$1/6

بله
بسیار سپاس

ولی من فکر کنم اول شیبا بشه و پشت سرش فلوکی برنده های این دوره باشند

ولی باید دید کدام میم کوین پرچم دار کریپتو خواهد شد.

ممنون و سپاس

از نظر من شیبا بهترین توکن کریپتوست

و بزودی ابرپامپ های این میم محبوب و مردمی رو خواهید دید .