با سلام و صبح بخیر
دوستان چارت هایی که در قسمت تحلیل ها بارگذاری کردم را لطف کنید با دقت ملاحظه و مواردش را مطالعه فرمایید
این تحلیل هایی که اونجا هستش کاملا تخصصی و بالای ۹۰ درصد آنها درست بوده و بنده وقتی چند روز پیش در مورد تسلط تتر گفتم که داره تسلط تتر شکسته میشه باید توجه میکردید و این یعنی صعود آلت کوین ها.
متاسفانه استفاده نمیکنید و یک تعدادی هم هستند که از دوره نزول در این صفحات حضور دارند و نمیدونم کی میخوان تشریف فرما بشند.
وقتی بیت کوین در کانال ۵۰ بود و بنده با اونها بحث میکردم که طی هفته های آینده از این صفحات محو خواهید شد الان به وضوح شاهد هستیم که اون دوستان نزولی دیگر نیستند و بنده خیلی تلاش کردم که همه اونها را متقاعد کنم
که دوستان ایرانی ، چرخه بازار کلا عوض شده و ترامپ باید رئیس جمهور بشه و انتخاب ایشون از قبل انتصاب شده و بخاطر یکسری مسائل سیاسی و جنگی ، ترامپ باید رئیس جمهور می شد تا اقتصاد آینده آمریکا را طبق برنامه ریزی از قبل تعیین شده شکوفا و انحصاری بکنه.
حالا اون عزیزان دارند افسوس موقعیت های پیش رو را میکنند و بنده از همین جا بهشون پیام میدم که چرخه جدید آلت کوین ها تازه استارت خورده و از قطار سریع السیر بولران ۲۰۲۵ جا نمونید ، بزودی شاهد حجم بازار ۵ تریلیونی و … خواهیم بود که اون موقع یک پیام مخصوص به پیشگو و دار و دسته اش خواهم داد.
فعلا از رالی دوج کوین و هم قطارانش ، بونک ، شیبا ، فلوکی ، پهپه و … لذت ببرید.
دوج ۹۰ سنت شد اون موقع می فهمید چی به چیه
بیت کوین را دیگه افراد عادی خرید نمیکنند ،، شرکت های بزرگ ، بانک ها ، دولت ها و موسسات دارن در همین کانال ۹۸ جارو میکنند اگه داری یک پابند بهش وصل کن از چنگت در نیارن.
عزت زیاد