درس ها و تجربیات در بازار کریپتو

دوستان گلم سلام
این نوشته یه درد و دل هست
باید توی این بازار مطالعه داشته باشید رو های هولد و ترید بزرگان رو یاد بگیرید
صبر کنید
هیجان زده نشید
من اینجا قصدم نه فخرفروشی نه چیزی
برید پروفایل من همه نظراتم رو توی این سه سال که اینجاندر مورد ارزهای مختلف بخونید
من معتقدم باید از فرصتها استفاده کرد
مثلا دیشب دیدم پولکادات داره رشد می کنه بخشی از اکس رو حدودا ۳۹ میلیون فروختم و پولکادات خریدم و روی قیمتی که مد نظرمه خواهم فروخت و باز امروز ایکس میخرم
چون حسم اینه توی این دو روز پامپ قشنگی میخوره
به هر حال من ایکس رو روی ۲/۸ خریدم و تو سودم
حالا افرادی مثل اقای حمید بحرانی میان می گن تو یه میلیون سرمایه گذاشتی مهم نیست برام
من به همه دوستانم که برام عزیزند عرض می کنم صبور باشید
و قطعا می دونم صبور باشید سود خوبی می گیرید
چرا که سود خوب حق شماست
الهی یهو یه کندل سبز ۳۰۰ درصدی برای شما توی هر ارزی که دارید ببینید
عزیز دلید
پرسود باشید

جناب هومن یاهومان عزیزبزرگوارسلام وسپاس؛درابتدا تشکربابت نظرات خوبتون ودلگرمی وحسن نیتتون؛ راستش منم قیمتهای۵،۷،۹،۱۱تا۱۹تومن خریدم ولی بیشترش قیمت‌های ۵تا۱۱تومن.الانم تویه سودم .۱۴میلیون ایکس دارم ،شدیدا مرددم مقداری بفروشم یاهمش بفروشم برم ارزدیگه بخرم یاصبرکنم ؟؟؟البته مقداری حدود۱۵۰میلیون تومن دوج وریپل دارم اما گیرکردم بااین ارزچکارکنم راهنمایی بفرماییدلطفا؟؟؟؟؟؟

سلام دوست خوبم
واقعیت اینه من هم حدود ۱۶ میلیون عدد داشتم ۳ میلیون عدد فروختم و پولکادات خریدم که قطعا یه سودی خواهم گرفت و باز می یام ایکس میخرم
دوست من
خودم من پایین خریدم عرض کردم خدمتتون
الانم فرض می کنم اصلا نداشتم
اما شما حس می کنم حدود ۲۰۰ میلیون سرمایه گذاشتید
من به شخصه دو روز میخوام به این ارز فرصت بدم و بعدش با سودم که حدود ۱۰ برابر پول اولیه من هست برم سراغ ارز دیگه
شما سبد خوبی دارید
مخصوصا ریپل
اما تصمیم نهایی با خودتونه
می تونید مثل من دو روز تحمل کنید و بعد رو ارزهای دیگه اگر اینجا سود کردید سرمایه گذاری کنید

مثل پولکادات
مثل اورنج
مثل فلوکی
مثل حتی نات و داگز
البته دو تای آخری با احتیاط
پرسود باشید