اینقدر سست نباشید که بایک نسیم ملایم فکر کنید طوفان شده وبا یک آفتاب ملایم فکر کنید شرجی میشه که در نتیجه دم دمی مزاج بشید و هزیان بگید
همه چیز بروفق مراد کریپتو است
همه دنیا موافق کریپتو است
ترامپ رئیس جمهور شده واعلام حمایت از کریپتو کرده
ایلان ماسک پشت و حامی شیبا است
امثال ماسک وبوترین وملیون۶ا حامی از شیبا یک ارتش درست کرده
هوینگ سپری شده
زمستان ارزهای دیجیتال تمام شده واکنون بهار رسیده
در آستانه وقوع آلت سیزن قرار داریم و اینها این صعودهاي همه فقط پیش زمینه است
قابل توجه اگر آلت سیزن رو از نزدیک وهمه وجودتون ۴سال پیش لمس نکردید مبادا فکر کنید آلت سیزن یعنی نهایتا مثلا شیبا میشه ۴تومن ۶تومن وتمام نخیر آلت سیزن که بشه شیبا ده ها برابر وشاید صدها برابر هم بشه
البته که شما خودتون مختارید هرجایی هم دلتون خواست بفروشید که البته به نفع بازار هست وبعداز فروشها صعودها وباصطلاح پامپها رخ میدن
پس در هر اصلاحی پول داشتی حتما خرید کن از این واونم سوال نکن بخرم ؟وقتش هست؟نخرم ؟پایین میاد بخرم ؟رفتار خاله زنکی نکنید
امسال سعی کنید یک بار مرد ومردانه صبور باشید ومزد صبرتون رو بگیرید وملیونر از بازار خارج بشید
در ادامه تا ۴سال دیگهدوهاوینگ بعدی که تمام این مدت تایم اصلاح پشت سرهم وسرتاسر فرصت هست برای پیشرفت لااقل ۱۰ملیونت شده باشه ۱۰۰ملیون که بتونی ۷۰تومنشو بخوری وبا۳۰ تومنش همچنان عضوی از بازار کریپتو باقی بمونی
و البته در ادامه جملاتتون عرض کنم خیلی از افرادی که دراین آشفته بازار هستند از تجربه کمی برخوردارند و برای همین بیشتر احساسی برخورد میکنند من همیشه به خودم و هرکی عضویت در این دنیای ارزهای دیجیتالی داشته گفتم صبر بالاترین برگه شانستون هست من خودمم اوایل گاها دچار کم صبری شدم و ضربه بزرگی رو خوردم اما هر وقت صبر کردم جواب صبرمو گرفتم و بازم میگم هر وقت وارد همچین کاری شدین باید خودتونو آماده هر اتفاقی بکنید به هرحال هرکی خربزه میخوره باید پا لرزشم بمونه …دوستانه میگم تحمل و صبر کنید نتیجه شو میبیند در ضمن بدون آگاهی هم دست به خرید نزنید تو هر صعودی خرید نکنید تو هر نزولی دست بفروش نزنید سرمایه هاتون یه شبه بدست نیومده سعی کنید اینجا مدیریت سرمایه داشته باشید من کوچیک شماهم هستم هر چه گفتم فقط دوستانه بود هر کسی صلاح کارشو بهتر میدونه و به منو هیچکس دیگری هم ربط نداره یاحق
انشاالله، روزی تونو از خدا بخوهید دوستان، خدا جواب صبرو میده ، انرژی مثبت بفرستید تا جوابشو خدا بهتون برگردونه، ![]()
ایلان ماسک حامی شیبانیست
هیچ جااعلام هم نکرده
همه میدونن که ماسک فقط
حامی دوج هستش
اونم فقط واسه پرکردن جیبش و
کسب درآمدجهت پروژه های فضایی و
بلندپروازنهای که داره
درود فراوان
حرف حق ،از گفته هات خیلی راحت میشه اطمینان و ایمان داشتن به حرفهات رو دید و حس کرد،منطقی و قابل فهمه ممنونم دوست عزیز که باعث شدی چیزی یاد بگیرم🌹
سلام وقت بخیر
من تو اتمیک ولت ارزهای پپه و شیبا و ووجک و توربو دارم که میخوام انتقالشون بدم به تراست ولت و صرافی ولی انجام نمیشه و ارور میده حتی سواپ نمیشه به اتریوم با اینکه کارمزد شو هم دارم ولی نمیشه حتی اتمیک ولتم به روز رسانی نمیشه
لطفا میشه راهنماییم کنید باید چیکار کنم ؟
سرمایه م داره از دست میره