نات کوین و سرزنش سولانا

:gem_stone: انتشار پست جدید کانال رسمی نات کوین در تلگرام با رویکرد سرزنش سولانا

:money_mouth_face: در حالی که سولانا (SOL$) خوب عمل می کند، چیزی اینجا پنهان است.

:chart_increasing: تفاوت بین ارزش بازار و قیمت؛ این چیزی است که دارندگان به دلیل باز کردن قفل و [در پی آن] تورم می پردازند، ممکن است اکنون ۷۰٪ از قیمت فعلی را داشته باشند اما [در واقع ارزش آن] به سرقت رفته است.

:money_mouth_face: عرضه‌ی کل سولانا در حدود ۵۸۸ میلیون واحد و عرضه‌ی در گردش فعلی حدود ۴۷۴ میلیون واحد است. (۸۰ درصد) - ۲۰ درصد باقی مانده قفل شده است.

:gem_stone: به همین دلیل است که توکنومیک نات کوین هیچ قفلی ندارد و ارزش بازار از قیمت ۱ به ۱ پیروی می کند. (تمامی میزان عرضه‌ی ۱۰۲ میلیارد واحدی در گردش یا بخشی از آن سوزانده شده است.)

:gem_stone: به عبارت دیگر: به محض ورود نقدینگی، قیمت توکن این رشد را بدون مالیات پنهان منعکس خواهد کرد و هیچ کس رشد را از هولدرها (دارندگان) نخواهد دزدید و نمی توان آن ها را فریب داد.

طبق وایت پیپر سولانا، میزان تورم هر چند سال کاهش پیدا می کنه تا زمانی که میزان سولانا به هفتصد میلیون برسه.
با این حال یکی از پشتوانه های اکوسیستم سولانا، سرعتش و عملکردش بستگی به کسانی داره که با استیک کردن، اکوسیستم رو قویتر می کنند. این افراد بخشی از سکه های تولید شده رو تصاحب می کنند. در آینده وقتی اکوسیستم سولانا به پایداری کافی برسه، مقدار ضرب توکن بسیار پایین میاد و نیز مقدار سود استیک هم به همان میزان کم میشه. هشتاد درصد سرعت و کیفیت سولانا به خاطر استیک کنندگان هست.
نات کوین ابتدا برای خودش یک اکوسیستم بسازه و بعد خودش رو با بقیه مقایسه کنه!

شما برو همون نات کوین رو بخر تا اشخاصی مثل پاول پولتو و سرمایه ات رو بالا بکشن ما هم رو موج سولانا حرکت می‌کنیم و به سود مون می‌رسیم شایدم ضرر ولی سودش بیشتر از ضررشه
من خودم نات خریدم یارو رو انداختن تو زندان کلی ضرر کردم فروختم اومدم سولانا خریدم الانم راضی هستم