با سلام
بونک در انتهای مثلث کانال حمایتی بالای ۴۷ . ۴۸ در حال تثبیت و رنج زدن هستش و خارج شدن از این کانال یعنی شکستن ۰۰۰۰۵۰ حکم صعود صادر شده و اون موقع هستش که به بونک و برنامه هایی که داره ایمان خواهید آورد
ببینید طی یک ماه گذشته حدود ۶ میلیارد دلار حجم معاملات بونک در صرافی کوین بیس بوده
دوستانی که تخصصی و همه معیارهای یک ارز را بررسی میکنند می دونن که چی میگم.
یک رقم خارق العاده که در هفته های آتی نتیجه اش را خواهیم دید که چطور یک میم کوین در صرافی آمریکایی تونسته چنین رقمی را ثبت کنه که بیشتر از ارزهای اتریوم ، سولانا و دوج بوده
ببینید اشتباه نگیرید حجم کل معاملات در یک ماه فقط در صرافی کوین بیس
ببینید دوستان بنده یک سبد کامل از چند کوین ، توکن و میم کوین دارم و ۲۰ درصد سبدم اختصاص به بونک هستش.
هر دفعه میای یه تارگت میدی هرکدوم گرفت پشت بازو میگیری هرکدوم نگرفت یه تارگت جدیدتر ویا غیب میشی از اون گروه ها این کارا شاید برای اون کسایی که ساده هستن زرنگی باشه برات به به و چه چه کنن ولی برای ماهایی که چارت میفهمیم این کارات عین دزدی
دزدی فقط سرقت نیست که
جیب مردمو زدن به هر روش میشه دزدی
سلام اقای بختیاری ..دمت گرم هرچند یه وقت بیاید یه پیام بدید واسه ما دلگرمیه به خدا نباشید فکر میکنیم کار بونک تمومه.ببخشید یه راهنمایی میخواستم به نظرتون من مقداری فلوکی و بونک دارم…و بیشتر سبدم ارزهای تلگرامی کتز داگز و همستر هستند اینارو بفروشم و بونک و دوج بخرم نظرتون چی هست و اگه میتونید ارز fifti رو تحلیل کنید یه ساله نگه داشتم بالا نرفته به نظرتون امکان داره بره بالا
۴۷ از دست بده میاد میگه حمایت رو ۴۵ همینجور هر عدد روی تابلوباشه میاد میگه هی نگو من رو ۱۷گفتمخب انتظار داشتی سود نسازه رو همون عدد بمونه؟؟؟؟ هرسهمی اول یهو میاد پامپ میشه بعدش مهم که آدم درست تحلیل کن مرد حسابی
سلام استاد.دمت گرم وقت میزاری و اطلاعات ارزندهای جمع آوری و ارائه میدی. بزرگواران یه کشاورز با اینکه میدونه زمین کجاست و محصولی که می کاره همون به عمل میاد بازم یکسال صبر می کنه تا نتیجش و ببینه اونم بعضی مواقع نتیجه خوبی نمی گیره.یکم تحمل داشته باشین انشالله همه چی درست پیش میره آقای بختیاری هم از رو خیر خواهی بهتون اطلاعات میده. حالا ممکن درصدی هم اونجوری که پیش بینی میشه پیش نره
سلام و درود استاد عزیز بنده تازه کار هستم دو ماه پیش یه ارز شت خریدم الا تو این بازار 22 میلیونم شده 2 میلیون ممنون میشم یه ارزی بهم معرفی کنید می خوام 20 میلیون 10 میلیون بخرم لطفا استاد عزیز راهنمای کنید.
جناب بختیاری ، ینی چی خدافظی میکنید ما تازه شمارو پیدا کردیم سبدمون رو بر اساس راهنمایی های شما چیدیم نیاز به حمایت و تحلیلهای شما داریم ، بخاطر ۴ تا سم پاش که نباید شمارو از دست بدیم بزرگوار!! حداقل کانالی چیزی معرفی میکردید اونجا از تحلیل هاتون استفاده کنیم، فک میکنم این درخواست خیلی از دوستان باشه