خرید پپه و هولد

سلام دوستان

بنده هم مثل خود شماها تو ظررم اما ظرر های ما ربطی به آقای بختیاری و امثال ایشان ندارد برای همین هست همیشه میگن مدیریت سرمایه

و اینکه آقای بختیاری هر تحلیلی رو که کردن درست بوده و هست

وقتی بونک قیمتش ۳٫۱۰ بود ایشون گفتن تا ۴٫۴ میره و تا ۴٫۱۵ رفت و برگشت عقب

وقتی هم بیت قیمتش ۹۱ هزار دلار بود گفتن که ۱۰۰ هزار دلار خورد می‌کنه و تا ۹۹٫۶۰۰ هم رفت

آقای بختیاری خیلی هم وارد و کاربلدن

اشتباهات خودمان را گردن دیگران نندازیم

بعدشم علم غیب که نداره صددرصد مارو به سود چندصد درصدی برسونه

ظرز✖️
ضرر✔️
بعداز آقای خیاری شما هستین که دین کسایی که اینجا متضرر شدن با پیام های الکی که گذاشتین یکم سکوت کنی بد نیست به نظرم

برادر من طرفدار هیچ کسی نیستم‌نه آقای بختیاری و نه هیچکس دیگه ای اما زمانی که خرید میکنی باید صبر داشته باشی این بازار به افرادی که دنبال میلیاردر شدن یک شبه هستن سودی نمیده من خودم بونک رو رو قیمت 0.000038 خریدم تا 0.000019 هم پایین رفت صبر کردم و به هیچ کسی توهین نکردم و به قیمت 0.00005 هم رسید و باز هم نفروختم با اینکه 30% سود هم کردم اما کماکان صبر میکنم
مخلص کلام اینکه بجای توهین به دیگران یخورده رو خودمون کار کنیم افرادی که توان ضرر ندارند نباید وارد همچین بازاری بشن.

داداش دقیقن مغز کوچک زنگ زده توی، علکی فقط طرفداری کن، آقای بختیاری اشتباهش این بود اومد با قاطعیت گفت اینو بخرید میره بالا، گفت ۴۸ساعته میترکونه ولی برعکس شد. نباید با قطعیت مردمو گمراه کنه

این ارز درحال اصلاح هست و قطعا با بازشدن بازار آمریکا ک امشب هستش دوباره برمیگرده و بیت کوین در نقطه ۹۴هزار مقاومت سختی داره اگه مقاومت کنه تا ۱۰۰میره وگرنه تا ۸۶هزار اصلاح میکنه
اینها همش نظر و تحلیل شخصی هستش امکان داره اتفاق بیافته امکانشم نه
پرسود و موفق باشید