اعتراض به سیگنال‌های آقای بختیاری

در مورد اعتراض بنده به آقای بختیاری

همه دوستان می‌بینند ک در طی چند روز اخیر بیت کوین و اتریوم و اکثر ارز ها رشد چند برابری داشتن

مثل ریپل یا کاردانو یا …

و اینجا بودند، عزیزانی ک سیگنال ریپل و کاردانو رو دادن

منتها آقای بختیاری کلا روی میم کوین ها تمرکز کردن مثل بونک و فلوکی و گیم استاپ و…

اینکه شش ماه منتظر بمونیم یک ارز صعود کنه کاملا غیر منطقی هست
در واقع همه عزیزانی ک به پیشنهاد ایشون وارد این ارز ها شدن از بازار به شدت عقب افتادن به کنار متحمل ضرر هم شدن

ایشون بونک رو در کوتاه مدت رشد چند صد درصدی پیش بینی کردن و فلوکی رو با تمام اطمینان گفتن بعد لیست شدن در کوین بیس خودم یک صفرشو میخورم ک شاهد بودید کم مونده یک صفر اضافه کنه و گیم استاپ رو هم برید ببینید ک وعده یک دلاری داده بودن

و اینکه میگین پیشنهاد خرید بود و خودم باید تصمیم بگیرم کاملا درسته

من نمیگم ایشون با تهدید چاقو مجبور به خرید این ارز ها کردن

منتها من و اکثر دوستان اینجا تحلیل گر نیستیم و با سیگنال امثال آقای بختیاری و … خرید میکنیم و ایشون هم به این مسئله کاملا واقف هستند و باید به چیزی ک صد در صد اطمینان ندارن با قاطعیت نگن و اصرار نکنند

تمام ضرر و زیان من متوجه خودم و تصمیم اشتباهم هست و ایشون از نظر انسانی شاید بشه خورده گرفت بهشون

تمام این ها برای تخریب کسی نیست فقط جهت آگاهی ک بدونید مطلقا با سیگنال های یک نفر وارد نشید و سعی کنید سواد این بازارو بدست بیارید

بعضی ها صرفا برای منافع خودشون سیگنال میدن

یه مشت نمک نشناسین شماها، محبت به ایرانیها نیونده، همین کارا رو میکنید که مردم مجبور میشن جور دیگه ای رفتار کنن

دوست عزیز اگه به بنده انگ نمیزنید که ادورتایزر تبلیغگر و رفیق آقای بختیاری هستم عرض کنم صرفا برای آگاهی بقیه عزیزان

اولا صفحه ایشون در دسترس هست و اگه برید تحلیلهای ایشونو ببینید فقط روی میم کوینها مثل بونک و فلوکی تمرکز نکرده اتفاقا بیشتر تحلیلهاش روی بیتکوین و دوج و سولانا هست کمی منصف یاشید

دوما بونک ظرف سه ماه حدود 200 درصد رشد داشته این چه ربطی به آقای بختیاری داره من خودم چشم دارم میتونم چارت همین سایت رو ببینم خودم عقل دارم میتونم تصمیم بگیرم اما بلانسبت شما بر خلاف یه عده متوهم که کوچکترین درک و شناختی از بازار ندارن یکم بخودم زحمت دادم رفتم فاندامنتال یاد گرفتم که نه فاز یک شبه تیلیاردر شدن بگیرم نه کیلویی وارد بازار بشم و سرمایمو بخاطر تصمیم غلط خودم به باد بدم بعد بیام یکیو سیبل کنم بگم تو مقصری

من اگه تحلیل تکنیکال بازار بلد باشم که واقعا کار تخصصی و علمی هست خوب چه مرگیه خودم میشم تریدر

اما اگه میخوام هولد کنم باید قواعد بازار رو بشناسم جو گیرانه و احساسی و غیر منطقی وارد بازار نشم فقط هم روی تحلیل تکنیکال یک نفر حالا هرکس باشه تو بگو بزرگترین تریدر کهکشان راه شیری باشه نباید حساب کنم و اصطلاحا همه تخم مرغامو توی سبد اون فرد بذارم این کار حماقته محضه میرم اکوسیستم اون ارز رو توی سایتهای خارجی و چند تا تحلیل دیگه از تحلیلگران خارجی هم میبینم به یه جمع بندی درست و منطقی میرسم

جان مادراتون اگه فاندامنتال نمیدونید تحت هیچ شرایطی بعنوان هولدر وارد این بازار نشید این هزار بار

در ضمن نوشتید (بعضی ها صرفا برای منافع خودشون سیگنال میدن) اگه احتمالا منظورتون از بعضیا آقای بختیاری هست میشه بفرمایید و با رسم شکل توضیح بدید چه رابطه منطقی وجود داره بین منافع یک شخص در سیگنال دادن غلط ایشون؟

مگر اینکه خودش از مدیران پروژه بونک یا نهنگ بونک باشه بخواد مثلا جذب سرمایه کنه بعد یدفه بونک یه دامپ بزنه که این بابا بخواد منفعت ببره