اعتراض به سیگنال‌های آقای بختیاری

در مورد اعتراض بنده به آقای بختیاری

همه دوستان می‌بینند ک در طی چند روز اخیر بیت کوین و اتریوم و اکثر ارز ها رشد چند برابری داشتن

مثل ریپل یا کاردانو یا …

و اینجا بودند، عزیزانی ک سیگنال ریپل و کاردانو رو دادن

منتها آقای بختیاری کلا روی میم کوین ها تمرکز کردن مثل بونک و فلوکی و گیم استاپ و…

اینکه شش ماه منتظر بمونیم یک ارز صعود کنه کاملا غیر منطقی هست
در واقع همه عزیزانی ک به پیشنهاد ایشون وارد این ارز ها شدن از بازار به شدت عقب افتادن به کنار متحمل ضرر هم شدن

ایشون بونک رو در کوتاه مدت رشد چند صد درصدی پیش بینی کردن و فلوکی رو با تمام اطمینان گفتن بعد لیست شدن در کوین بیس خودم یک صفرشو میخورم ک شاهد بودید کم مونده یک صفر اضافه کنه و گیم استاپ رو هم برید ببینید ک وعده یک دلاری داده بودن

و اینکه میگین پیشنهاد خرید بود و خودم باید تصمیم بگیرم کاملا درسته

من نمیگم ایشون با تهدید چاقو مجبور به خرید این ارز ها کردن

منتها من و اکثر دوستان اینجا تحلیل گر نیستیم و با سیگنال امثال آقای بختیاری و … خرید میکنیم و ایشون هم به این مسئله کاملا واقف هستند و باید به چیزی ک صد در صد اطمینان ندارن با قاطعیت نگن و اصرار نکنند

تمام ضرر و زیان من متوجه خودم و تصمیم اشتباهم هست و ایشون از نظر انسانی شاید بشه خورده گرفت بهشون

تمام این ها برای تخریب کسی نیست فقط جهت آگاهی ک بدونید مطلقا با سیگنال های یک نفر وارد نشید و سعی کنید سواد این بازارو بدست بیارید

بعضی ها صرفا برای منافع خودشون سیگنال میدن

ارث پدرتو ازش میخوای
بختیاری نبرده برو سراغ عموهات

حتما از عموها گرفتی که مولتی میلیادری

یه نفر بدونِ چشمداشت سیگنال میداد ، که حداقل ۹۵ درصدش درست بود، اونم پروندین، خیالتون راحت شد؟!!!