خطاب به عزیزانی که میگن ریسکیه ، میخوام عرض کنم ریسک همیشه تو این بازار هست و آمیخته و عجین شدست اگر دنبال فضای کم رسیکین سکه طلا و دلار گزینه ی مناسبیه ، من هزار دلار چند سال پیش شیبا خریدم و همه گفتن اشتباهه ولی خب توکن دیگه ای هم خریدم که صفر شد پس باید عقلانی تصمیم گرفت …
در خصوص کیک نظر شخصی بنده و ملاک تصمیم قرار ندهید تاکید میکنم فقط و فقط نظر من هست
برای عزیزانی که سوال میپرسن
تعداد کل توکن های کیک ۴۵۰ میلیون هست ، دوسال پیش قرار بود ۷۵۰ میلیون باشه اما بعد از رای گیری در این خصوص توکنومیکسش اصلاح شد ، و این سیصد میلیون پرید این موضوع توسط سایت کوین مارکت کپ تیک گرفته و تایید شده هست
از ۴۵۰ میلیون باقی مانده نزدیک به ۶۲ میلیون سوزونده و قرار در بلند مدت جمعا ۳۰۰ میلیون توکن بسوزونه و کلا ۱۵۰ میلیون در گردش بمونه ، اینها دلایل رشد این توکن هستند با تعداد توکن فعلی که ۳۹۰ میلیون هست تقریبا اگر مارکت کپش به ۱۶ میلیارد دلار برسد قیمت توکن ۴۰ دلار خواهد بود ، دلیل پامپ الان توکن اینه که یکی از فاندرهای کیک تویت زده توکن سوزی نزدیک است … حالا اونایی که بلدن حدس میزنن اخر ماه میلادی بعدی باشه ( یعنی ۳۵ روز دیگه ) به نظر میاد منتظرن به موینگ اوریج ۳۰ ماهه یعنی قیمت ۴.۵ برسه بعد خبرشو بدن که این مووینگو رد کنه و موج حدید نهنگا وارد شن بعد از محدود ۴.۵ و ۵.۵ دلار به نظر رالی اصلی صعود شروع خواهد شد
و اگر خیلی خیلی خیلی خوش شانس باشین و کیک یه پایین بزنه قیمت ۱.۸۴ بسیار ایده آل خواهد بود برای ورود
هر هفته ۲ شنبه ها توکن سوزی داره
من خودم خالقه کیک هستم
علیرضا میگه تا ۶۰۰ دلار میره
هر ادمی که چرت گفت نباید باور کنی