حمایت از تحلیل‌گر

دوستان هر کسی کامنت میذاره و میدونه مخاطبینی هم داره، کاری نمیکنه که خودشو خراب کنه،بختیاری بنده خدا حقش نیست،نادانی و جهالت خودتون رو به حساب اون بنویسید،
هرچند اون از درون با من مشکل داره ولی خب میگند از کوزه همان طروات که در اوست،پس من هم جوری که برازنده و شایسته خودم هست رفتار میکنم و میگم که این بابا به ۹۰نفر سود رسونده و چند نفر هم از سود عقب موندند،پس نباید چشم بر واقعیت بست و دهان باز کرد،ما باید از طریق علم و آگاهی دادن به همدیگه از سرمایه های همدیگه که سرمایه کشور هم محسوب میشه، در این وادی مراقبت کنیم و حتی در صورت وقوع اشتباه، همونجوری که خودمون دوست داریم به ما فرصت اشتباه رو بدهند ما نیز به دیگران فرصت بدیم،هرچند که اشتباهی هم مرتکب نشده و ببخشید که من با اینکه فعالیتی ندارم با شما ،ما شدم،علتش اینکه من نمیتونم از واقعیت چشم پوشی کنم،

آفرین، پیشگو خدایی بختیاری برا خیلی ها خوب بود یکیش خودم ، آدم نباید ناسپاس باشه.

ک و س نگو ک و ن ده

سلام و درود
به شخصه احترام امثال شما را در هر زمینه کاری داشته و دارم و امیدوارم این علم و طرز تفکر در کل جامعه ایران فراگیر و فرهنگ سازی شود، حداقل اون دسته که به آقای بختیاری توهین می‌کنند کاش با خودشان صادق بودند که همین تعداد امثال شما که انگشت شمار هستید داخل این اپ تشریف نداشتید تکلیف این همه مبتدی امثال خود من چی بود(شک ندارم این ها هم که توهین میکنند چندین سال هست داخل این بازار هستند ولی نه علم این حرفه را دارند و نه منطق هیچ کاری)

تو چقدر آدم بیشعوری هستی که یکی تحلیل میذاره اینجوری سم پاشی میکنی همشم تو اینجا ول هستی

دمت گرم واقعا آقای بختیاری بە همەکمک کردە یکیش خود من هستم کلی سود بردم از تحلیل هایش واقعا نباید اینقدر ناسپاس باشیم هرکی سود نبرد مشکل از خودش بودە