عرض سلام و وقت بخیر خدمت همه ی عزیزان.
من بعنوان یک تازه وارد بر خودم لازم دیدم تا اولا از نظرات و تحلیل های خوب آقای بختیاری تشکر کنم دوما از عزیزانی که تا بازار برای مدت کوتاهی ریزشی میشه گلایه کنم که با حرف ها و کنایه ها باعث رنجش تحلیل گران عزیز میشن.
ضمن احترام به همه ی تحلیل گران عزیز،آقای بختیاری تنها فردی هستن که بطور مشخص و قاطع روند بازار رو تحلیل میکنن و برای ارزهای مختلف هدف قیمتی مشخص میکنن و خیلی از این تحلیل ها درست بوده تا اینجای کار.
قدرت کلمات به حدی زیاده که بیشتر اهل دوزخ بابت زبان بد،کنایه زدن،غیبت و…جهنمی میشن.
انقدر راحت دل همدیگرو نشکنید.
در انتها از آقای بختیاری میخوام که جمع مارو ترک نکنند.
وجود شما باعث دل گرمی ماست.
دمت گرم ی حرف حساب بیاین ی کمپین بذاریم ک اقا بخیل و ناسپاس نباشیم این بنده خدا اینهمه تحلیل گذاشت خیلیشم درست بود خودشم ده بار گفت من برا هولدرا تحلیل میذارم ن تریدرا،طرف تحمل ده تومن ضرر نداره ولی میخواد ی شبه ی میلیارد سود کنه ن داداش از این خبرا نیست،بعدم شما یا خودت استادی یا ب ی نفر اعتماد میکنی یا نکن یا اگه اعتماد میکنی پا همه چیش بمون،اقای بختیاری ممنون از وقتی ک میذارین🙏
در نبود آقای بختیاری ببین چه آدمای سطحی بخوان بازارو تحلیل کنن.
کسایی که خودشون چیزی برای گفتن نداره تنها هنرشون فقط تخریب بقیست.
واقعا چقدر یه ادم باید سطح فکرش پایین باشه که تحلیل های خوب جناب بختیاری رو نبینه ایشون هیچ وظیفه ای نداره که بیاد تحلیل کنه واسه من و شما داره لطف میکنه یکسری از مردم ما به محض اینکه کسی بهشون چند بار لطف میکنه خیلی زود لطفش رو تبدیل به وظیفه میکنن
ایشون میتونست کار خودش رو بکنه و به هیچ کس هیچ اطلاعی نده من به شخصه هیچی از ترید نمیدونم ولی خیلی بهم کمک کرده تحلیل های این بزرگوار یکم التماس تفکر و قدرشناسی
احسنت ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()