درخواست تحلیل

بختیاری
۱۰۰ درصد من در مورد کاری که با شما دوستان کردم اشتباه نمودم و با توجه به اینکه موجب ضرر شما شدم معذرت خواهی میکنم و امیدوارم تا چند روز دیگه از ضرر خارج بشیدوستان عزیز تاکنون خیلی از شما بهم محبت کردین و از همه شما عزیزان سپاس گذارم و امیدوارم که در پناه خداوند منان و بزرگ همیشه سربلند و پیروز باشید و هیچ وقت مدیون کسی نشید و در کنار خانواده سربلندبنده تا به امروز از دانشی که داشتم سعی کردم در این صفحات ارز دیجیتال به شما عزیزان کمک رسانی کنم که از نظر خودم تاکنون موفق بوده و خیلی از موارد آینده را هم گفتم و در سوابق موجود هستش و کم کم وقت خداحافظی فرا رسیده و خودم هم از این کاری که میکنم بشدت ناراحت ، اما احساس میکنم که این صفحه نمیتونه برای تک تک عزیزان هم میهن مفید و سودده باشه و بعضی دوستان با برداشت های غلط از عرایضی که داشتم دچار ضرر شدند که بنده از همه اون عزیزان طلب بخشش و اگه تا پایان بولران به سود نرسیدند قطعا جوابگوی ضررهای آنها خواهم بود البته کسانی که در مسیر هولد متضرر شدند.خیلی از دوستان به بنده محبت داشتند و از صمیم عقاب برای شما هموطنان آرزوی خوشبختی ، پیروزی در این بولران را دارم و دیگر نیاز نمی بینم که در این صفحات فعالیت کنم و هم برای خودم بهتر خواهد بود و هم برای عزیزانی که وجودم آنها را اذیت نموده و اگر هم در این مدت بی احترامی بر کسی نمودم حتی جناب صادقی ، طلب بخشش دارم.دوستان بازم میگم این بولران یک چرخه ی نادر در تاریخ کریپتو خواهد شد و سعی کنید برای حفظ سرمایه خود تا ۴ ماه هولدر باشید و زمانی که حجم بازار به اون نقطه ای که بارها اشاره کردم رسید کاملا از بازار خارج و با سود کسب شده برید پی زندگی شیرین همراه خانواده.ممنون و برای همیشه خداحافظ

جناب بختیاری من هم زمانی بخاطر کمک و راهنمایی افرادی که فرصت پیگیری و مطالعه همه ی سایتها و اخبار و تحلیل ها و… نداشتند و من وقت و علاقه داشتم همیشه اخبار رسمی رو کپی پیست میکردم نه چیزی کم و نه اضافه میکردم . بعد از مدتی مثل همین افرادی که الان حرفهای بی منطق و طلبکارانه به شما میزنند به من هم گفتند و دیگه اصلا توی این گروه پیامی ندادم و نمی‌دم . ولی الان خیلی برام سخته که بشما چنین حرفهایی می‌زنند !!! طرف هیچی از بازار نمیدونه میاد التماس می‌کنه بگید چی بخرم و حتی بعدش می‌پرسه الان بفروشم یا نه ؟!!! خب اصلا برای چی وارد این بازار تخصصی و پیچیده میشی و بعد به خودت اجازه طلبکار باشی ؟؟؟ خیلی نمک نشناس و ن..ا..م..ر..د هستید .
از شما هم درخواست میکنم تحلیل‌های خود را بگذارید . هر که خواست از محبت و اطلاعات شما استفاده کنه هر کسی هم نخواست توجه نکنه و زیپ رو بکشه .

درود.اقای بختیاری آدم باسوادی هستند و قابل قیاس با امثال صادقی نیستند.اما باید با تجربه خودتون یک ارز رو خرید کنید.من هیچ بدی از ایشان ندیدم خدا نگهدارشون

سلام عرض ادب ببخشید استاد بزرگوار بنده الان دوساله تو این بازار می‌آمدم میرفتم هیچ خریدی هم نداشتم استاد بزرگوار هیچی هم در باره ارز نمی‌دونم ولی خیلی دوست دارم در این راه کمک کنید چندین بار چندین مرحله ازتون خواستم یه راه ارتباطی باشه ممنون میشم استاد من اولین ارز اینجا خرید کردم استاد عزیز الان 20ساله کارگری کردم جمع کردم واقعاً دیگه نمیتونم اگر میتونین در این راه راهنمایی کنید ممنون میشم استاد بزرگوار آقای بختیاری عزیز من با راهنمایی شما وارد این بازار شدم الآنم صد درصد مطمئنم به سود خوبی میرسم چون امروز با این ریزش دیگه صد درصد مطمئنم که دیگه بازار صعودی میشه
بعد با شما شروع کردم تا آخرش با شما هستم حتی اگر تمام پولم تو این راه بره
فقد استاد عزیزمن نمی‌دونم چجوری با شما ارتباط بگیرم هر راهی هست بگین من انجام بدم ممنونتون میشم استاد عزیز من هیچ چیزی ازین بازار نمی‌دونم فقد این دوسال پرسیدم تحقیق کردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

شبتون بخیر جناب بختیاری شما لطف کردید دوست عزیز لطفا به حرف عده ای که سمپاشی میکنن میدونو خالی نکنید کم نیارید همچنان ادامه بدید خدا خیرتون بده

درود جناب بختیاری لطفا بخاطر حرفهای عده ای سمپاش نرید توجه نکنید قوی باشید و ادامه بدید لطفااااا

سامان صادقی یادته میومدی میگفتی بیت ریزشی پوزیشن شورت من فعاله؟

یادته بهت گفتم برو آموزش ببین؟

به زودی جوری سوپرایز بشید از رشد این ارز که تا سالها از اینکه پیام این بی خاصیت رو لایک کردید پشیمون بشید

همچنان سود بنده از ارز فلوکی و بونک میلیاردی هست و این اصلاح‌ها فرصت ورود هست

بازم میگم همه چیز زود اتفاق میفته و بهتون فرصت خرید نمیده

سامان قبلاً هم گفتم بهت دلتو بزرگ کن با گمراه کردن مردم تو سود نمیکنی

بازار صعودی هست ملت جون عزیزتون گول این افراد رو نخورید به خودتون و عزیزان خود خیانت نکنید صبور باشید :rose:

من همه جوره ممنونم از آقای بختیاری بزرگ خدا بهت برکت بده مرد بزرگ :fire:

این ۷۰۰۰ که بختیار نیست فقط پیام بختیارو کپی کرده

سلام وعرض ادب خسته نباشید جناب بختیاری امیداورم از این تصمیمی که گرفتید صرف نظر کنید و دوباره تحلیل بزارید :heart: