قربان ادب آدم چیزفهم و باشعور
قبلا هم اعلام کردم هنوزهم میگم که در اولین وحله ۴۰هزار تومن هارمونی براش آب خوردن هست که قیمتش رو به ۳الی ۵دلار تو آلت سیزن امسال میرسونه محکم رو حرفم ایستادم وهمچنین اعلام کردم هرجایی د. هرنقطه ای دوست داشتی مختاری بفروشی و خارج شی از ۵۷۰تومن دارم میگم پشت سرهم دارم میگم توجه کردی مرد بودی امسال صبور بودی امسال همین امسال کوله بارتو میبندی اینقدر سرمایه بدست میاری که عربی برقصی ۴۰هزار تومن حدود ۶۰ سنت اول راه هارمونی حساب میشه خوشا به سعادتت اگر حرف گوش کردی و تو این قیمتها خرید کردی اگرهم گنجشک روزی بودی که به اندازه صبر خودت سود میکنی (بعضیها که زیر ۱۰۰۰تومن ما رو به باد تمسخر میگرفتند همین ۲روز پیش تا امروز الان انگار رفتن تو کما مات ومبهوت منتظرن برگرده زیر ۱۰۰۰بخرن
از حسن وخوبیهای خرید تو الان قیمت اینه که میتونی مثلا تو ۵۰۰چتومن ۶۰۰۰تومن نصف توکنهاتو بفروشی هم پول نقد حاصل از فروشت ۲برابر سرمایه اولیت میشه یعنی اصل پول رو بایک برابر سود بصورت نقد برداشت میکنی هم نصف دیگر توکنهات برات مجانی میفته و اون رو بسته به میزان صبرت میزاری واسه قیمتهای بالا
خیلی واضح هم توضیح دادم مطلب رو گرفتی بجنب
دوست عزیز به آقا امید میگی بدبخت
فک کنم بدبخت روزگار خودتی
بزار یه چیز زنده وبه روز برات بگم
که وا بمونی از تعجب
ارز ویگو رتبه 5400 بود
قیمتی که افراد زرنگ وبا هوش خریدند 80تا100 تومن بود
خواهش میکنم برو قیمت حال حاضر و رتبه اش را ببین
20روز پیش تا 1750 هم رسید
پس بی تحقیق به کسی انگ منفی نزن
من نوعی بنوبه خودم از آقا امید تشکر میکنم
چون میخواستم واقعا بفروشم ولی ازش کسب اطلاع کردم
و از فروش پشیمان شدم اگه به این مبلغی که گفتن برسه
از ته دلم براش دعا میکنم ودستش را هم بگرمی میفشارم
آقا امید من که بهت اعتماد کردم و امیدوارم
به اون قیمتی که میگین برسه و هموطنانم
و کسانی که هارمونی را در 2021 در قله خرید کردند
از جمله خودم در قیمت های1500تومن و3700و5200تومن
انشاالله که سود خوبی بکنند ودعایش برای شماست
هارمونی امکان نداره حتی بالای ۵۰ سنتو هم ببینه
میدونی ۵ دلار شه مارکت کپش چقد میشه؟ ۷۱ میلیارد دلار یعنی مارکت کپ حال حاظر دوج کوین حتی ۵ میلیارد بالاتر ازش
این همه ارز خفن هست ک به هارمونی نمیرسه اواکس تن کوین سویی ادا لینک نیر و…
امید واهی به مردم نده خواهشا وقتی دانش اینکارو نداری