فانتوم یک دلار تاچ کرده…
همانگونه ک قبلا هم بارها بهش اشاره شد بتواند بالای 0.92الی0.95بیاد بمونه چند روز اعداد بالاتر جا برای رشد صعود دارد و خیلی ها هم اینجا اشاره کردن بهش…
اما باید صبر کرد دید آیا بالای نود سنت تثبیت میدهد حمایت میشود یا خیر اگر بتواند بالای نود سنت بماند
همچنان ک قبلا هم درج کردیم در همین سایت فانتوم در تایم روزانه گارد صعودی دارد
و بعد از تاچ شدن 0.88و 0.92 یک تارگت دیگه مونده 1.67
در نتیجه مهم هست اینکه فانتوم بالای نود سنت بماند تا برای اهداف بعدی حمایت و حرکت صعودی ادامه دهد…
در غیر اینصورت
موقعیت ورود
0.53
0.46
0.36
بصورت پله ای…
اونی که فیوچرز کار میکنه نوسان گیری میکنه داستانش کلا فرق داره کسی ک دنبال نوسان گیری هست روی یک سنت اختلاف هم نوسان سود میگیره…
مطلب کلی من یا امثال من برای سرمایه گذاری در بازه زمانی بالاتر با خروجی بهتر برای هولد یا اسپات هست نه برای تایم کوتاه…
حالا یکی میگه بخاطر حرفت ورود نزدم سود پرید یا یکی میگه بخاطر حرفت ورود زدم ضرر شد نه صرفا متن مطلب من نه راجب مطالب تمام کسانی ک ب ذم خودشون تحلیل میکنن اطلاعات داشته خودشون وقت میزارن قرار میدن…
این مطلب در نظر بگیرید هیچ کسی دنبال این نیست ب شماها یا هرکسی ضرر مالی بزنه سود کنید برای خود کردید ضرر هم کنید سر خود ضرر کردید…
هدف اکثرا اینکه اطلاعاتی مفید درج کنن تا کسانی ک اطلاعات کمتری دارن استفاده تا تصمیم بهتری بگیرن صرفا…
حالا چهار نفر تیکه پرانی میکنن جبهه جهت گیری دارن دست خودشون نیست و اونها هم قطعا دوست ندارن کسی ضرر ببینه…
صبر نتیجش گنجه…