تخصیص بخشی از سبد به یک ارز

سلام آقا رضا هستم، دوستان این ارز و به اندازه 10 تا 20 درصد از سبدتون اختصاص بدید نه بیشتر، ولی بنظر شخصی بنده قیمتش راحت میتونه 10 برابر بشه ،حالا علت چیهَ؟

1:حجم مارکت پایین، انصافا 200 میلیون دلار تو کریپتو پولی نیست و این ارز میتونه راحت تا 2 میلیارد دلار بیاد حجمش که باور کنید یا نه اونم پولی نیست تو کریپتو ولی از اینجا تقریبا ده برابر سوده

2:این ارز خيلی سرو صدا کرد و درآمد خوبی از رسانه هایی مثل یوتیوب داشت و چپش پره

3: اکو سیستم Ton مسیر صعودی و یا رنج رو اگه حفظ بکنه برای این هم پوینت مثبته

4:و مورد آخر اینکه میتونین از بچه های قدیمی تر بپرسید اینه که دوره قبل وقتی شیبا عرضه شد همه گفتن شت کوینه و بدرد نمیخوره و این داستان‌ ها ولی یجوری رفت بالا که همه رو هاج و واج گذاشت، صبر داشته باشید پول به نوبت میچرخه تو ارزها و شبکه ها، من خودم تارگت 2میلیارد دلاری دارم واسه مارکت این ارز، ولی همونطور که گفتم کل پولتون و اختصاص ندید به این ارز که هی نگران باشید

نظر شخصی بود، خودتون بررسی کنید

رضا جان شیر مادر ، نان پدر حلالت دقیق و فنی و زیبا فرمودی. کاملا باهات موافقم. این ارزی هست که فصل ۲ داره و اگه کاربرهاشو ناامید کنه پروژه فصل ۲ شکست میخوره. مجبوره یه حالی بده.توی بولران رشد خوبی میکنه. دیر و زود داره ، سوخت و سوز نداره

اقاشو میشد بزاری بعد رضا،،،:face_with_hand_over_mouth::joy::joy:،با حرفاتون موافقم:rose: