یه مشکل بزرگ خوردم. همه رو گذاشتم اشتباها رو مرحله چهار روی سه سال قفل شده. البته مرحله ۹ برام فعال نشده به کیف نیومده. اما اگه بیاد احتمالا نتونم بفروشم و تغییر بشه داد که بتونم آزادش کنم. شما حواستون باشه تو مرحله ۴ روی دو هفته بگذارین. این همه سال با یه بی توجهی پرید
خوب چی هست این اصلا
مطمئنید که کامل قفل شده و نمیشه تغییرش داد؟
من هم مثل شما همین اشتباه رو کردم ولی بعد از چندین تا سرچ متوجه شدم که بعد از انتقال کوین ها به کیف پول میشه lockup rate رو تغییر داد و برای دو هفته قفل شدن تنظیمش کرد
نگران نباش نیگالس گفته بعدازلیست شدن میتونید مقداری راازاد کنید
امیدوارم بشه تغییر داد. میخواستم نصف و بفروشم و نصف و داشته باشم. حالا بعد واریزی مرحله ۹ به کیف پول ببینم امکانش هست یا نه. فعلا چاره ایی ندارم تا منتظر بمونم. الان هم تو لاک اپ میرم میگه اینجا فقط میتونی زمانه فریز و زیاد کنی و کم نمیشه. شاید بشه بعد واریزی کم کرد. کسی میدونه بگه
برای انتقال به کیف پول از دو هفته تا سه سال باید انتخاب کنی که فریز بشه. درصد موجودیت هم باید مشخص کنی که چند درصدش قفل بشه
منبع این حرفتون کجاست؟قدیمی ترین پایونر ها میگن قفل رو نمیشه دست کاری کرد شما چطور به این نتیجه رسیدید؟
نمیشه تغییر داد دیگه،،بعد از انتقال قفل جدید برای سکه های جدیدی هست که ماین میکنید نه اون قبلیا که قبلا انتقال دادین
اون قفل جدید برای پای های جدیدی هست که بعد از سبز شدن گزینه نهم فعال میشه و قابلیت قفل کردن مابقی پای ها رو داره نه اینکه قفل پای های قبلش رو تغییر بده