واکنش به نظرات کاربر تازه وارد

اینم از کاربر تازه وارد که پیله کرده بود به ما و مارو توهمی خطاب می‌کرد زیر ۱۰۰۰تومن فروخته بود ودیگران رو هم تشویق می‌کرد بفروشند فقط چک کنید چندجور حرف تا حالا زده

این مثل همونی هست که اسم پروفایلشو گذاشته بود بیت هرگز سقف قبلی رانخواهد زد عین اون مرده تو کارتون گالیور میگفت من میدونم من میدونم رو ۱۰۰۰تومن فروخته اومده کامنت گذاشته رو ۲۰۰۰تومن فروختم الفرار یکم جلوتر کامنت گذاشته رو ۲۱۰۰تومن فروختم پایین بیاد میخرم فقط هم پیله کرده بود به من می‌گفت توهم میزنم حالا بشینید پامپهای عجیب و قوی هارمونی رو ببینید.
آرزوی من اینه همه کسانی که تو این صفحه و هودلر هارمونی هستند مولتی ملیونر بشیم
یاحق

حق بزنه به کمرت متوهم

سلام دوست عزیز
ممنون از روحیه ای که تواین آشفته بازار میدی
رییس من حدود یک ساله وارد این بازار شدم زیاد هم علم ودانش فنی ندارم وجالب اینکه باهمین هارمونی پارسال حدود آبان آذر ماه اتفاقی آشنا شدم وشروع کردم اونموقع رو ۸۰۰ خریدم رفت تا ۲۳۰۰ فروختم ودیگه سراغش نیومدم و باز جالب اینکه حدود همون موقع های پارساله و هارمونی دوباره رو۲۳۰۰ گیر کرد.الان که حرفای امیدوار کننده شما رو خوندم دوباره میخواستم خرید بزنم منتهی عرضم اینجاست که اون اطلاعاتی که اونطور بااطمینان دادی از یه منبع موثقی داری؟چون واقعیت میخوام در حد خودم با مبلغ نسبتا زیاد وارد بشم الان هم حدود ۱۷۰۰ تومنه.
تارگتهایی که دادی عددهای بالا و وسوسه کننده ای هستن واقعیت😁 ولی طبق نظر بعضی دیگه از دوستان مارکت کپ بالایی میخواد.حالا گفتم من زیاد دانش فنی ندارم ممکنه هم اتفاق بیفته درهرحال ممنون میشم یه جوابی بدی

درود برشما مایک گروه ۹نفره ایم که طبق بررسی های دقیق اصول و چارت ونمودار دامیننس ارزش ذاتی هرارزی رو کاملا دقیق مورد بررسی قرار می دیم و حتی نظریه های ۳استاد بزرگوار ما هم دقیقا مثل ماهست ومطمئن باشید حتی اگر ذره ای شک در مورد ارزی برای ما وجود داشت به هیچ عنوان حتی یک بار هم پیشنهاد خرید به هیچکس نمیدیم قبلا به جز one. ارزape,eos,flow رو هم دقیقا در حدود قیمتی نصف قیمت الانشون اعلام خرید دادیم نوش جون اونهایی که توجه می‌کنند البته برای اپل همچنین flowسود های شگفت انگیزی تا رسیدن به سقف هست در مورد oneبه ما اعتماد کامل داشته باشید امسال oneهارمونی همه رو شگفت زده خواهد کرد

فک کنم تو توهم زدی خب داره میگه تحقیق کرده و اطمینان داره ،تو که فک میکنی دارن اشتباه میگن خب این ارز رو نخر بسراغ ارز دیگه .خودتو اینجا علاف نکن

ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی
درهرحال انشاالله هرچی که باشه خیر وبرکت واسه همه داشته باشه.منم گفتم قبلا هارمونی یه تکونی بهم داد واقعیتش خیلی به دردم خورد انشاالله اینبارم اینطور باشه توکل بر خدا روقیمت ۱۷۰۰ حدودا ورود کردم
درضمن شایان ذکر هست که چه اینجا چه تو گروهای ارزای دیگه همه مختارن نظر بدن و کسی ازروی اجبار نمیاد کسای دیگه رو مجبور به خرید کنه واسه اون نیاز به بکار بردن الفاط وادبیات نامعقول نیست
واقعیت روی حرفم با دوستایی هست که زیر کامنتای شما الفاظی نادرست بکار میگیرن درحالی که نباید اینطور باشه
هر کی هرنظری داره میگه اونایی هم که میخونن خودشون جمع بندی میکنن
درهرحال اینجا هم امید خان عزیز تاکیدا از رشد هارمونی به دفعات گفته انشاالله که خیره
ذاتا همه هم حرف از آلت سیزن میزنن دیگه قبلا هم گفتم زیاد دانش فنی ندارم ولی اونطور که دیدم حداقل نشد نداره اینکه هارمونی بشه مثلا ۱ دلار.

لطفا یه تحلیل کوتاه مدت (هفتگی) ، برنامه هاش و قردادهاش رو بیان کنید
سپاسگزارم