انتقاد از فقر اطلاعاتی در بازار

سلام…کندل هفتگی بسته شد با اجازه بزرگترها میخوام یه کم تحلیل کنم وضعیت رو :
1)ایچیموکو : موفق به شکست ابر هفتگی به شکل مقاومت شد و این کار رو با کندل بسیار قوی زد ..از اینجا بدنه ابر رو به عنوان حمایت در نظر بگیرید که همون محدوده 70 ..الی 85 سنتیه..در تایم ماهانه همین ابزار، خطوط کانورشن و بیس لاین در ناحیه 69 الی 75 سنتی به شکل مسطح بود یعنی مقاومت که با توجه به کندل این ماه میتونیم بگیم شکسته شده و الان تبدیل شده به حمایت ..
2) بر اساس اندیکاتور مکدی در تایم 4 ساعته: واگرایی هیستوگرام مکدی مشهوده و هر چند هنوز سیگنال خروج نداده امام وضعیت خطوط سیگنال و مکدی قریب الوقع بودنش رو تایید میکنه…
3) بر اساس امواج الیوت : البته بگم من حرفه ای الیوت نیستم ولی طبق شمارش من از 64 سنت یه 5 موجی رو تکمیل کرد و واگرایی هیستوگرام مکدی 4 ساعته هم همین رو تایید میکنه…تو 5 موجی مکدی 3 تا شکم داره..که معرف سه موج حرکت ما است و دو تا دره داره که موج های اصلاحی ان…موج 3 و 5 هم غالبا واگرایی هیستوگرام تشکیل میده که میبینید داده…که برای پیدا کردن موج اصلاحی یه فیبوی اصلاحی رسم کنید و اون سطوح رو به عنوان نقاط اصلاحی در نظر بگیرید البته با پرایس اکشن تطبیق بدید…من اینجا فرض رو بر این گرفتم که محسابات امواج روحی برای زدن 1.70 درست بوده بهمین دلیل این 5 موجی که شمردم به عنوان موج اول 5 موجی بزرگتر در نظر گرفتم به همین دلیل باید دنبال انتهای موج دوم که اصلاحیه باشیم…

فقط نکته اخر و دیگه تا یه مدت پیام نمیزارم و معذرت میخوام اگ زیاد مطلب نوشتم: لطفا مکدی ماهانه بیت رو نگاه کنید و با سیکل قبلی مقایسه کنید خطوط سیگنال و مکدی احتمالا به زودی گارد برخورد میگیرن ..هیستوگرام مکدی هم احتمالا دچار واگرایی بشه که میشه همون موج 5 ام… این اتفاق رو ما تو سیکل قبلی ام داشتیم… همینطور اینکه بیت به نظر در حال ورود به فاز توزیعه همین الان تحلیل براساس وایکوف تو تریدینگ ویو خوندم …تو کندل 6 ماهه هم بیت 4 تا کندل مثبت زده تو سیکل قبلی هم همین اتفاق افتاده بود و 4 تا6 ماهه مثبت زده بود..

شاخص ترس و طمع هم به اوج خودش رسیده ..یعنی بازار ساز کار خودش رو به خوبی انجام داده رشدهای چند صد درصدی رو ترند کرده کاربرای جدیدی رو با طمع وارد کرد و تنور کم کم داغ میشه برای چسبودننون…
یادم رفت بگم هیستوگرام مکدی روزانه ام اوضاعش جالب نیست

سلام دوست عزیز مرسی از وقت و تحلیلای که واسمون میزارید ما همچنان منتظر پیامای طولانی ومفید شما هستیم ۳ ساله من فانتوم وهولد کردم الان که سر زدم دیدم کشیده بالا باز میخوام ورود بزنم آیا اصلاح داره تا ۸۰ یا پایین تر منتظر بمونم یا ارز دیگه ای بخرم ؟؟؟؟

فانتوم یه ارز پدر و مادر داره نگران نباش یه روزی بیت کوین خواهد شد

مگه پدر و مادر دارتر از ترالونا هم داشتیم ، این رو بایستی بپذیریم که ریسک آلت کوین ها زیاده