یه بنده خدایی برام کامنت نوشته کریپتو تو سال هاوینگ تحلیل نداره ![]()
![]()
به عمق این حرف فکر کنید که چقدر توش فقر اطلاعاتی و فقدان آموزش موج میزنه!
من هروقت اینجا چیزی نوشتم گفتم تورو خدا برید آموزش ببینید، شما با فقر اطلاعاتیتون فقط افرادی که دارن اینجا سعی میکنن بهتون کمک کنن با تحلیلاشون میرنجونید و فراری میدید، نمونه اخیرش آقای بختیاری و نمونه های قبلی هم بوده مثل نارنجی که اونم فراری دادید…
اینجا ۹۵ درصد افراد اصلا هیچی از این بازار نمیدونن و اومدن یه شبه پولدار شن، همونا شروع میکن به تحقیر و مسخره کردن افراد دیگه که سعی میکنیم تحلیل بذاریم و کمکتون کنیم!
تو بذا ما از بازار سر در نیاریم ، اتفاقا حرفمو کاملا درک میکنی چون جواب کامنتای چند ماه پیشتو حسابی دادم چون چندین تحلیلت اشتب در اومده بود
ما فراری میدیم ؟؟؟؟ چ زود خودتو با بختیاری هم تیم کردی ؟؟![]()
![]()
من و بختیاری ک کامنتامون شبیه همه
در جواب اون گپ هم ک جواب دادی ، کامنتت در حد شخصیتت بود ک دادی و من رو مجبور کردی ک مثل خودت بحرفم باهات ( معمولا حذف میکنن ایجور کامنتا رو و متاسفانه تایید نشد کامنتم در جوابتون )
کاری بهت ندارم ، من با فقیری در اطلاعات و بدون تحلیل ولی از رو تجربه میگفتم بیت تا اسنفد ب ۲۰۰ هزار میرسه و تو همه کامنتام هم هس و تو ما رو مسخره میکردی و میگفتی اینا رویایی فک میکنن ![]()
![]()
![]()
حالا برا ما شدی تحلیل گر ؟؟؟ موفق باشی تو این راه الان ک سبزه در اومده
با ای رفتارا بزرگ نمیشی پسر ##
تو بذا ما از بازار سر در نیاریم ، اتفاقا حرفمو کاملا درک میکنی چون جواب کامنتای چند ماه پیشتو حسابی دادم چون چندین تحلیلت اشتب در اومده بود
ما فراری میدیم ؟؟؟؟ چ زود خودتو با بختیاری هم تیم کردی ؟؟![]()
![]()
من و بختیاری ک کامنتامون شبیه همه
در جواب اون گپ هم ک جواب دادی ، کامنتت در حد شخصیتت بود ک دادی و من رو مجبور کردی ک مثل خودت بحرفم باهات ( معمولا حذف میکنن ایجور کامنتا رو و متاسفانه تایید نشد کامنتم در جوابتون )
کاری بهت ندارم ، من با فقیری در اطلاعات و بدون تحلیل ولی از رو تجربه میگفتم بیت تا اسنفد ب ۲۰۰ هزار میرسه و تو همه کامنتام هم هس و تو ما رو مسخره میکردی و میگفتی اینا رویایی فک میکنن ![]()
![]()
![]()
حالا برا ما شدی تحلیل گر ؟؟؟ موفق باشی تو این راه الان ک سبزه در اومده
با ای رفتارا بزرگ نمیشی پسر #
سلام اسم گروه تلگرام چیه
افرین ب تو هونا … نارنجی رو یادمه مثل بختیاری علم داشت .. عافرین