درود بر شما
اینکه با این حجم نمیتونه ۱۵ تومن رو بشکنه و از ۱۳ هم پایینتر نمیاد فقط یه دلیل داره
یک یا چند نفر رو پونزده اردر فروش گذاشتن و رو سیزده خرید.و به همین راحتی نوسان میگیرن.اینا تعداد زیادی از این ارز رو در اختیار دارن و فقط در صورتی این روند شکسته میشه که حجم حداقل یک و نیم برابر بشه.و این رو هم بگم این نوسان گیری نمیتونه دوام داشته باشه و معمولا بعد از چند بار نوسان گیری اینا میرن رو یه ارز دیگه.
حالا امثال من که اینو به امید پامپ بزرگ خریدیم یا باید قیدشو بزنیم و بکشیم بیرون.یا اینکه ریسکش رو بپذیریم و نوش جونمون بشه سودش
نمیخوام کسی رو وادار کنم بخره یا نگه داره ولی به نظر من سود بزرگی نصیب ما میشه
باز هم صلاح خویش خسروان دانند.
همین امروز میاد بالای ۱۶
میدونی برادر جریان چیه هر توکنی که وارد بازار بشه نزدیک ۲ یا ۳ هزار کیف پول پشت سرش هست که همگی برای صاحبان اصلی توکن و صرافیهای بزرگ هست که هر کدوم از این کیف پولها میلیاردها توکن توش هست که بازار هر توکن رو کنترل میکنن ، این ارز رو هم فعلن تو قیمت پایین نگه داشتن که هولدرهاش زیاد بشه و خریدار زیاد داشته باشه و تو یکی دو مرحله نزدیک دو ماه دیگه قیمت خوبی میگیره بعد فکر کنم قیمتش رو آزاد میکنن ، پله ای میره بالا خوب هم میره بالا اما باید صبر داشته باشی چشم رو هم بزاری چند وقت دیگه تا ۵۰ تک تومنی میاد هر چقدر نگه داری بیشتر سود میکنی
چی داری میگی ی عده هم اومدن لایکت کردن مرد حسابی مگه بازار جهانی رو صرافی ایرانی یا به تومان یا اصلا حجم خرید کل ایران چقده برای ایکس ایمپایر … تو صرافی ایرانی دارن نوسان فقط میگیرن رنج قیمتی با ورود پول بازارای جهانی و صرافی هایی بزرگتری که گردش مالی میلیون و میلیارد دلاری دارن