نسیم خانم این رو مینویسم به یادگار tia100دلاری رو میبینی چرا که همون اتریومه ولی سرعت تراکنش بالاتر
بخدا که برو علم یاد بگیر هیچ وقت این اتفاق نمی افته البته ۱۰تا۱۵سال شاید ولی اگه دنبال اون عددی وقت تلف نکن ۱۴بزنه مجدد بازگشت به نقطه ۷دلار تا ۵دلار می گی نه پیام منم هست برو اندازه سه ملیون تومان Mog coin بخر اینم کمک من ب تو
این نهایت بشه ۴۰دلار خیلی زوده برا ۱۰۰دلار
داداش خوبم هموطن گل بزن رو سابقه من ببین چند سال فعالم الآنم نمی گم من همه چی تموم هستم اما آنقدر آموزش دیدم که راحت چارت رو متوجه بشم چه اتفاقی می افته اینجا دیر تایید میشه یک ساعت بعد یا چند ساعت بعد مثل همین پیام قبلیم این بازار جای یادگاری نوشتن نیست عزیز برو زیر تمام ارزها رو بخون خیلی از هموطن هامون اومدن شانسی یادگاری نوشتن متاسفانه چند وقت دیگه میان فوش میدم این باید الان فلان قیمت بود خدا لعنتش کنه این حرفها برو علم یاد بگیر هیچ وقت ضرر نمی کنی بخدا من الان غیر خودم به ده نفر دیگه هم تلگرام سیگنال میدم مفتی فقط بخاطر خدا الآنم نمی گم کسی بیاد بگه آیدی بده که بنده سر کار میرم مشغولم واقعا وقت این کارها رو ندارم اما اون ده نفر هم مال قبلاً که خیلی وقت تو تلگرام با من هستن برو علم یاد بگیر اگه دنبال سودی نه اعداد متوهمی نه یادگاری که جز ضرر چیزی ندارم یاعلی یه سیگنال هم ساعت سه بهت دادم که تا تایید بشه ساعت شد ۴.۳۰دیقه فقط خواستم بدونی همه حقیقت
سلام همین گربه عینکی میگی
سلام وطن دار دست مارم بگیر تازه واردو بی تجربه هستم
امروز ۳۰۰ دلار دوج خریدم اشتباه کردم یا درست خریدم؟
سلام داداشم لطفنمیشع کمکمکنب ممنون میشم بدونم چه بخرم خدا امواتو بیامرزه