تاثیر تحلیل‌ها بر بازار

فک کنید الان آقای بختیاری بگه بیت کوین ریزش میکنه به ۷۰ هزار ولی امثال ایلان ماسک همون لحظه خرید گسترده انجام میدن و بیت کوین پرواز میکنه حالا شما هم با حرف آقای بختیاری فروختند! یا برعکس واسه همینه که این بازار دست بازارگردانهای جهانه نه دست آقای بختیاری که خودشم مونده چیکار کنه …

کاربر محترم هیچ کس با حرف کسی معامله نمیکنه ولی مثلا شما فاندمنتال خوبی هستی و تکنیکال ضعیف وقتی دوتا رو بغل هم میزاری بهتر میتونی نتیجه بگیری مثلا من ماه پیش اصرار بر خرید دوج و ریپل کردم با سند چون اخبار دنیا رو رصد میکنم ولی تکنیکال خوبی ندارم و خیلی هم سود کردم حالا با کسی که تکنیکال خوبی داره چرا باید حسادت کنم

مژگان 7 ساله از ملایر

یعنی واقعا ندیدی تحلیلشون برای چندمین بار درست بوده، ایلان ماسک هیچ وقت نمیاد بهت بگه کی بخر کی بفروش اونا فقط به فکر قدرت و منافع خودشونن!!! کاری میکنن که تو گیج و منگ به چارت نگاه کنی و همش به خودت بگی بخرم یا بفروشم

از ایرانی جماعت ناسپاستر و حسودتر وجود نداره ایشون از رو دلسوزی میومدن تحلیل میزاشتن بقیه که اینجا هستن چه گلی به سرتون زدن ،بازار بالا پایین داره صبر میخخواد خوب تو که نداری به درک چرا اینجایی،و نمیزاری دو نفر آدم حسابی اینجا باشن تحلیل بزارن

خخخخخ
جوک و جفنگیات نگید
دوستان هر بازاری یه آیتمهایی برای صعود و ریزش و اصلاح داره این نیست که بگی ایلان ماسک خرید اره بیت شوت شد رفت بالا ایلان ماسکم یه عده ای نشستن براش تحلیل میکنن و اونم بر اساس اونا خرید و فروش میکنه چه حرفایی میزنید
آقای بختیاری که خدا پدر و مادرشو بیامرزه وقت میزاره و بررسی میکنه بازار رو از همه جهات زیر نظر داره همه جوانب کارو میسنجه و حرف میزنه حتی به قول شما خرید ایلان ماسک پس بیخودی حرفی نزنید اگر دوست دارید از دیدگاههای چنین افرادی استفاده کنید و با هر سودی که کردید لذتش رو ببرید اگر دوست ندارید استفاده کنید پس اجازه بدید دیگرون استفاده کنن و شما با تحلیلهای خودتون پیش برید بخدا اصلا کاری نداره یه کم فکر کردن والا به خدا به پیغمبر من به شخصه حدود ۸ ماهی هست بخاطر تحلیلای ایشون نفروختم و همین برام کافیه هر دفعه که اینجا افرادی مینوشتن بازار میریزه تا ۳۰ ترس میگرفتم اما تا تحلیل ایشون رو میدیدم دلم محکم میشد و الان نتیجه رو گرفتم

با درود
بزرگوار روی روند بازار و الگوها و و خرید فروشها نظر میدن جناب بختیاری یا اقا میثم تو ارزفانتوم من همیشه نظرهای میثم خان تو چارت فانتوم مد نظر خودم قرار میدم و خرید فروش میکنم همیشه تو سود هستم کاری نکنیم پس امثال جناب بختیاری یا کسان دیگر که دلسوز هم میهنان خودشان هستن قهر کنند یا دیگه نکته نظر ندهند که باعث ناراحتی و ضرر بعضی ها که کمتر از کریپتو سر در میارند بشوند تشکر