من حدود ۴۵ هزار تا دارم تمام سرمایه ارزیم هم هست ولی اصلا برام مهم نیست چون بجای اینکه مثل بقیه ارزها ده درصد گرون بشه مطمئنم که دو برابر خواهد شد
اصلا سیاست کاری خودشونه چون میخواستن اسپارک هم بدند قیمت ها رو میارند پایین حتی یک درصد هم شک ندارم ریپل تو چند روز اینده بالای دو برابر بشه
هیچوقت همه ی تخم مرغاتو داخل یک سبد نذار…
واقعا هم همینطوره،اگه دیدت اصولی و حساب شده باشه اصلا مهم نیست ریزش ها،خریداتو short میبندی،ی روزی سودت دو برابر میشه
پس بشین تابشه تواگه خریدکرده بودی الان عزوجزمیکردی ن بگی برام مهم نیست مگه میشه ادم ضررکنه سرمایش بره بعدبراش مهم نباشه
ازاون دسته افرادی هستی که قصد فریب دیگران روداری
رفیق مطمئنم این روزها برات سخت میگذره ولی بهت قول میدم فقط یک بازی روانیه ، ریپل بلاک چین نیمه خصوصی داره ، میلیون ها دلار سهمش خرید و فروش شده من فکر نمیکنم ریپل نابود شه من امروز ۱۰۰۰ تا توان داشتم که گرفتم
رو چی حسابی میگی برادر… دو برابر میشه از کجا معلومه کلا حذف نشه
عزیز خیلی کار اشتباهی کردی. از قدیم هم گفته اند همه تخم مرغ هات رو تو یه سبد نگذار. شما اگر ۲۰ ٪ ریپل داشتی ، ۳۵ ٪ اتر و بقیه رو بیت کوین ، الان خیالت راحت تر بود.
ولی باز هم یادت باشه ، تاریخ همیشه تکرار میشه. از همین اشتباهت یاد بگیر.
حالا که این اشتباه رو کردی ، صبر کن تا بیاد بالا اصلاح کن.
کلام پایانی :
« اگر ارز چهارم بازار به این راحتی بخواد نابود بشه ، خیلی ارزها هم به فنا میرن ، دنیا تازه داره به این سیستم اعتماپ میکنه »
تفاوت بسیاری هست بین کی خریدن و نخریدن.
الان موقع خریده و امیدوارم شما در سقف خرید نکرده باشین