تحلیل تکنیکال و بنیادی gme

دوستان عجول من! صبور باشید!
اگر قدرت ریسک ندارین در حد ۵۰ دلار بذارید و برید رد زندگیتون.
من توی دو صفر ۲، ۱۰۰ دلار خریدم، روی دو صفر ۶ هم ۱۵۰ دلار خریدم. خودتون حساب کنید تا الان چقدر شده.
تا ۱ سنت هم فروشنده نیستم.
خود دانید. قبلا هم گفتم تیم دیجن الان یکم ضعیف شده اما شک نکنید ژانویه یه ماه عجیب میشه.

ارزBAN کمدین. نظر بدین

الان که هزار و سیصد تمنه بعد تو میگی تا یه سنت هم فروشنده نیستم؟؟؟؟؟ یعنی ۷۰۰ تمن؟؟؟:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

عقل کل این1300تک تومنیه یعنی باید تقریبا8برابر بشه تا برسه به1سنت یعنی 700تومان پس بجای ایراد گرفتن به اون بنده خدا ی ذره ریاضی تمرین کن

حالا من کاری ندارم خبر نداری یه دلار چند سنته ولی وقتی میبینی همچین چیزایی نوشته شده حتی شک هم نمیکنی بری یه چک بکنی ؟

یکمی تفکر،،بیچاره شده اسرائیل :joy::zany_face::zany_face::winking_face_with_tongue:

ینی خااااااااااک عالم تو سرت کنن حقیقتا،
ببین کیا وارد این بازار شدن، روی هر چی بیسواد و ابله هست رو تو حساب کتاب سفید کردی، با این حساب کتاب اینجا با چه جرئتی اومدی نخود مغز، جمع کن برو درس و مشقت رو بنویس، میگه ۱۳۰۰ تمن باید ۸ برابر بشه تا بشه یه سنت:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
من برم تو افق محو بشم،
اصلا سنت میدونی چیه و به چی میگن؟
نکنه فکر کردی هر ۱۰ سنت یه دلاره؟؟؟؟:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

تو رو خدا ببین کی به کی میگه برو ریاضی تمرین کن…
ببین کیا وارد این بازار شدن…خاااااااااک عاااالم تو سرت فقط..
با چه جرئتی با این میزان هوش و سواد وارد این بازار شدی…

خاک عالم توسرخودت بیشرف مثل آدم حرف بزن مگه تو حرفام بددهنی کردم بهت که زر میزنی فقط متوجه ی صفر بودنش نشدم وگرنه من تو دهات شما معلمم براساس نظر اون بنده خدا که گفته بود002خریده فکر کردم از اونجا پایینتر اومده منم گفتم بهش نپری ن اینکه بخوام بی احترامی کنم