جناب بختیاری از اینجا رفت. اینجا هم بدونه آقای بختیاری مفتش گرونه.همه بچه مدرسه ای هستن.نه بیت کوین دارند نه چیز دیگه ای .فقط از تلگرام ده دلا همستر با خودشون آوردن.با حرف های اینا سرمایه تون رو به باد ندین.
حسود ها کار خودشون رو کردن و بختیاری ناامید و پشیمان و فراری دادن از اینجا.
اینجا هیچکس هیچی بارش نیست.
باشه هم ذات حسودش نمیزاره اینجا شماها سود کنید.
کاش به حرف من گوش میداد و یه گروه تلگرامی میزد و افرادی که قبولش داشتن و سپاسگذارش بودن همراهش از اینجا میرفتیم
انقدری که رفتن جناب بختیاری حالمو بد کرد ریزش بیت کوین نمیتونه حالمو بد کنه
متاسفم برای مردم ایران که همیشه چوب ناسپاسیشون رو خوردن.از سال 57 تا الان.متاسفم
صدبار به ایشون گفتیم یه کانال تلگرام بزنن همه ماهایی که دوست دار ایشون هستیم عضو بشیم و بهره مند بشیم و دیگه این اشغال های هرزه نیان حرف بیخود بزنن اما گوش ندادن و متاسفانه خود اقای بختیاری هم خیلی دور از انتظار رفتار کردن و به حرف یه عده ادم بیخود گوش دادن و خودشونو وارد حاشیه کردن. کسی که ادم بزرگیه کار خودشو میکنه و رشد میکنه و به حرف های بیخود دیگران گوش نمیده. من از تحلیل های اقای بختیاری خیلی استفاده کردم و از ایشون جز صداقت و درستی ندیدم و انتظار داشتیم مثل کارشون خیلی حرفه ای رفتار کنن
کاملا درست میگید شما
متاسفانه مهندس بختیاری به در خواست صدها نفر اهمیت نداد رفت بجاش به حرف چند نفر بی تربیت که تعدادشان زیر ده پانزده نفره گوش کرد