دارید فرصت رو از دست میدید بخدا قسم از رو دلسوزی میگم،الت سیزن هر چهار سال یکباره،همه ارزا ۱۰۰ الی ۲۰۰ درصد سود دادن شما اینجا از بازار جا موندید،هنوزم دیر نیست ورود کنید به ارزهایی با اصالت و پشتوانه قوی
الان چیکار کنیم
عزیز دلم ممنونم که به فکر ما هستی اما وینک هم توی این هفته ۲۰ درصد سود داد و رشدش شروع شده میگی بریم کجا به قول خودت بقیه ارزها خیلی هاشون سود دادن حداقل این تا الان نسبت به بقیه رشدی نداشته معاملاتش هم کم روز به روز بیشتر میشه
من جدیدا تریدر شدم از وینک به عنوان فرود گاه استفاده میکنم .حواسم هست ارز های با پشتوانه که میخوان حرکت بکنن سوار میشم دیروز صبح سی نتورک خریدم یه۱۵ درصد سود گرفتم دوباره دیشب پله ای فروختم وینک صبح خریدم دوباره ساعت ۲ ظهر سوار اربیتروم شدم وقتی سود داد برمیگردم دوباره وینک میگیرم .امسال تا انتخاب ترامپ ترید کنید بدون ترس من ۴ ساله تو بازار هستم .بهترین استراتژی اینه البته حواستون به حد ضرر باید باشه گاهی ممکنه بخری و وارد ضرر بشی.با حواس جم.
این ارز من سالها داشتم معمولا با ارزهای هولو ودنت وبی تی تی حرکت میکرد و معمولا از هر ۳ اینا بهتر عمل میکرد.ولی دقیا از دو ماه پیش نهنگی یا کسایی وارد این ارز شدن که هر وقت وینک حرکت میکنه .مثل همین امروز با عرضه ابشاری شدید .سریع نسخشو میکشه .این بازیگر ۲ ماه وارد شده. اصلا نمیزاره وینک حرکت کنه.بهمن سال قبل هم از هلو وهم از دنت وهم از btt وینک بهتر عمل کرده بود .سال قبل قیمتش از ۳ تومان تا ۱۴ تومان رسیده بود. چهار برابر سال قبل ۳۰ درصد تا الان. خودتون قصاوت کنید.